RiRi22 Cansunisa iki ay önceki ucretti.aslinda.. şuan sağlık sigortası yeniledim. Pınar hanım çok soğuk bir kadın nedense hala ona gidiyorum.😂
Cansunisa RiRi22 genelde böyle söylüyorlar ama bana soğuk gelmiyo ya 😂 baya gidenide Çar hep onun kapısının önü dolu
Ftm35 Yesillendik_ ayy maşallah iyiki görmüş çok şükür 🌸 bende Van’a detaylı ultrason için geleceğim, bulunduğum ilde de özel hastane de doğum 50-60 bin falanmış, acaba lokman hekimde mi yapsam dedim 2 saat uzaklıktayım ama 🥹
Yesillendik_ Ftm35 ben İstanbuldayken 2 saat uzakliktaki hastanede doğum yapmıştım çok sorun olmadı sezeryan doğumdu ama çok çetin geçiyor kış bunu da göze alman gerekir tabi ama yarı fiyat neredeyse burda doğum sezeryan 21 bin hastane de doktorlar da çok güzel ayrıca 🥰
Haticemre21 nuurmiss şu anki doğum fiyatlarını bilmiyorum benim doğumum yeni yıldan sonra olacak ama 30-35 bin diye duydum yine buralardan. Doğumda da ek ücret talep ediliyor yani mesai dışı olursa .bana verilen kağıtta öyle yazıyordu ilk kızım mı doğum yaptığımda fiyat listesinde
Sevo5 Haticemre21 mesai saatleri içinde olursa kendi hocan, olmazsa o saatte acilde hangi kadın doğumcu varsa o giriyor, kendi hocanı istersen ekstra para diye biliyorum emin değilim..🧿
BesteYetik Brcu01 benim ilk kontrolumdu hayal kirikligina ugradim, hastane iyi diye tercih ediyorum aslinda nereye gitmem gerekir hiç bilmiyorum🥹
Lenam_03 Evinsare memnun musunuz bu doktordan van da sanırım bende araştırdım onu da hangisine gideceğime karar veremedim
Evinsare Lenam_03 bende çok araştırdım emin olamadım hangisine gideceğimi en son Tuğba hocada karar kıldım iyiki de öyle yapmışım doğumum da nasıp olursa orda yapacam gayet ilgili bir doktor
ertav Bağcılar Medicine Hastanesi Türkan Ayan 1250 TL - Bağkart anlaşması var %20 de indirimi mevcut 🎁
Cansudmn Mrvekrc Ben hep özel kliniğe gittim tedavime Osman Develioğlunda başlayıp gebelik takibimi Deniz Güleryüz Çakmakla devam ediyorum (Bursa) Osman Beyin Muayene ücreti: 3200₺ Deniz Hanımın muayene ücreti: 2300₺
Haticemre21 Sevo5 Evet benim planlı sezeryan olduğu için sen de hocam girmişti o yüzden bu konuda pek bir bilgim yok. Sadece o zamanlar bana verilen kağıtta öyle yazıyordu diye gördüm ben de ücret istiyordu kendi hocanı çağırdığında 🙏