BesteYetik Brcu01 Melih Mustafa Bey’e gittim ancak kesinlikle memnun kalmadigim için İlkay Şahin olarak değiştirdim, kuzenimin de doktoruydu İlkay Hanim, çok memnun kendisi. Önerisine istinaden Pazartesi gidecegim bende.
Brcu01 BesteYetik hayırlı olsun diyim o zaman. Ben genel olarak medicana kadın doğum bölümünden memnun kalamadım doktorlrı pek bilmiyorum ama çok kalabalık olması beni üzdü. Gitmiyorum o yüzden
mimikralicesi Serpilyavuz bu doktoru çok duydum odaları nasıl acaba güzelmmi büyük mü ? Birde refakatçi için yatak felan var mı
Serpilyavuz mimikralicesi benim şahit olduğum bütün odaları iki yataklıydı çok büyük değil ama iki yatak var tabi bu ilk başta acaba başka biride mi aynı odada olucak düşüncesi oluşuyor ama öyle değil. Ben özellikle doktordan memnun kaldım. Vajinal doğum yaptım sancımı odamda çektim belki uygun olsaydı odamda doğum yapabilirdim bence.
BesteYetik Brcu01 benim ilk kontrolumdu hayal kirikligina ugradim, hastane iyi diye tercih ediyorum aslinda nereye gitmem gerekir hiç bilmiyorum🥹
basakyaylaci canmyavrum Gerçekten öyle anlattıklarınız bire bir aynı ve insanın moralini bozuyorlar. Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun inşallah problemsiz bir şekilde sağlıcakla yavrunuza kavuşursunuz 🥰