Zeynepasln Hamilelikte kullanan var mı? Doktoruna soran ve ya bu konuda iyi kötü bilgisi olanlar yazabilirmi acaba??
Tubidy Zeynepasln hamilelikte kullanılıyor mu bilmiyorum ama kızım 5 yaşından beri kullanıyor doktor kontrolünde
Scarlett gebeliğimden önce kullanıyordum. Doktorum probiyotik vericeğinde yine ondan kullanmak istedim ama onun yerine fiorelle probiyotik+omega3 verdi.
Zeynepasln Tubidy Scarlett teşekkürler. Gece acil doktoru verdi. Daha önce kullandım fakat hamile değildim. Ezc da kullanılır dedi ama ben pek emin olamadım. Her ne kdr üstünde ilaç değil desede bebeğe vereceği etki önemli benim içinde.
Zeynepasln Heisenberg doktor mu verdi.? Ve de hamileyken mi? Bende işe yaramaya başladı ama içim rahat değil zararı varmıdır diye..
Heisenberg Zeynepasln Prebiyotik sadece faydalı bakteri yani bir zararı yok olsa doktor vermezdi içiniz rahat olsun. Sizde işe yaradıysa kullanın tabii ☺️
Zeynepasln Heisenberg öyle tabi teşekkürler. Gece Acil doktoru verdi kendi doktoruma soramadım. İçeriğinde ve nette de doktora danışın dediği için benimle aynı durumda kendi doktoru verenler olunca benimde içime siner diye bilgi almak istedim ☺️