• Doğum
  • Sezaryen da sırta yapılan iğne

Cok acıtıyor dedi bi arkadaşım korkuyorum çok mu açıyor birde bazılar tam uyusmadim gibi şeyler yazmış bu durum beni korkutuyor

Bidemet iğne belki agritabilir bisey diyemiyorum ama bazıları dediğiniz gibi spinal tutmadığı halde kestiler VS demiş ne kadar mantıklı bilmiyorum gerçekten böyle şeyler oluyormu aceba merak ediyorum doktoruma özellikle bunu sorucam

Bidemet iğne hiç acıtmıyor. Damar yolu nasıl açıyorsa o şekilde. Kendinizi kasmamaniz da önemli çok rahat oluyor. Uyusmama gibi bir durum benim başıma gelmedi. Zaten iğne yapıldığı zaman bacaklardan aşağı sıcak sıcak birşey akıyor resmen o uyustugu anlamina geliyor. Hatta ben korktum uyumadım ben dedim ayağını oynat dediler bir baktim oynatamiyorum 😄 iğne falan batiriyorlar yok hiç his. Zaten ben doktor ameliyata başlamadı diye sanarken meğer baya kesmiş bebeği almaya çalışıyormuş.

Bidemet benim eşim kuzeni sezeryan oldu iğne acıtmıyor dedi sadece çekişme hissediliyor oda ağrı şeklinde değil dedi ama onda bel ağrısı kalmış 3 sne oldu hâlâ çekiyorum ağrı dedi ben de genel oldum sıkıntım yok ama herkeste aynı olcak diye bisey yok tabi

myangelson aynısı başıma geldi ben hissediyorum dedim foktorum kaldır bakalım bacağını demişti 😂 kaldıramadım tabi

Bidemet öncelikle Allah kurtarsın, 3 gün önce mecburi sezeryan oldum iğneden bende cok korkuyordum sezeryandan cok korkuyordum ama iğne asla acıtmadı, 5 saniyelik bir sızı ile bitti gitti sonrası zaten hemen ayaktan uyuşukluk geldi. Hiç korkma kendini motive et geçip gidiyor çok kısa sürüyor

Bidemet
        Üç gün önce sezeryan doğum yaptım ikinci doğumum iğne acitmiyor damar yolu iğnesi daha çok can yakıyor. Bende burada okuduklarımdan çok etkilendim korktum uyuşmazsam diye doktor başlamadan uyuşukluk kontrolü yapıyor zaten bölgeye bişey batırıyor soruyor hissediyor musun diye anestezi doktorum dikişler bitene kadar yanımdaydı ben hissediyorum dedim çekiştirme hissedeceksin ama acı sızı hissetmiyorsun dedi

Bidemet benim damar yolum daha çok acımıştı belime vurdukları iğneye kıyasla 😂 hissediyorum diyenlerin hissetmesi imkansız. Sadece psikolojik. 7 kat kesilmeye eğer uyuşmasa acıdan bayılması lazım. Benim arkadaşımda bem uyuşmadım hissettim hep demişti hissettim dediğide çekiştirmeler kesilmeyi hissetmesi imkansız yani

Çok acıması muhtemelen psikolojiktir. Çünkü denildiği gibi damar yolu açması gibi bir şey oluyor. Ayrıca belden uyuşmada da hissetme dediği şey sıcaklıktır yani hareketler dokunuş hissedilebilir ama acı sancı olmaz.

Bidemet çok acıtmıyo hemşirenin ve anestezi doktorunun dediklerini yapıp 10 saniye dayanırsan hiiiç bişey çik olmuyo korkma sakın. Milyonlarca ameliyat yapıyo adamlar. Ayeıca tam uyuşma olup olmadığını kontrol etmeden başlamıyo doktorlar ameliyata aklında şüphe kalmasın🌸

Bidemet kimsenin dediğinr bakma korkutma kendini hiçbişey olmuyo çok rahat oldu benimde iğneyi yaptı hemen uyuşuyo zaten ve ayağını kaldır dedi kaldıramadım bişeyler batırdı heralde hissetmiyorum dedim sonra başladı.

Bidemet bende okudukça korkmuştum herkes böyle yazinca rahatladım iyiki sormuşsun🤣🥹36+3🩷

Bidemet hiç korkmayın gerçekten iğneyi hissetmedim bile kendinizi rahat bırakın . Uyuşmadan sonrayı bile takmıyorlar değil kesmek

myangelson yapılır bence ya ama inşallah asistan denk gelmez. Ameliyat hemşiresi bir arkadaşım hep asistanlar yapıyor bütün işlemleri dedi

Bidemet normal kan alırken iğnedne bir farkı yok hic acı olmuyor.
          Öyle çekistirme felan da hissetmedim bebek cikarken. Sıfır his

AnayimBenAna_ üniversite hastanesine gidiyorum normalde orada kesin asistanlar olur da şehir Hastanesi’ne gideceğim detaylı için oradaki perinatolog ile devam etmeyi düşünüyorum ilk hamileliğim riskliydi bu da öyle devam edilmesi gerekiyor ama bana normal hamile gözüyle bakılıyor üniversitede serklaj falan atmadilar. Şehir hastanesi ile devam edersem belki orada doktor yapar diye umuyorum 🥲