yarenerdinc Bluess ben de aynı durumdayım şu an 10 haftalık olduk bugün sabahtan akşama döndü bulantılar ama ilk zamanlarına göre epey azalma var
Moontomom sfay bende 10. Haftadayım sadece bel ağrım var çok garip psikolojik olarak bende öyleyim sürekli saçma sapan rüyalar görüyorum
sfay Moontomom evet garip gerçekten. Bunları düşündükten sonra bir de kötüyü çağırıyorum kesin başıma gelecek diye düşünüyorum 🤦🏻♀️ Allah sabır versin hepimize
yarenerdinc Moontomom rüyalar bende de var anlamsız saçma sapan :) bir de 2 gün önce erkek bebek gördüm rüyamda acaba anlamı ne hamilelikte gören var mı bu şekilde rüya
Ela3466 zelihayaman1 8+5 den merhabalar 5. Haftadan beri mide bulantısı halsizlik yorgunluk umarım 3. Ayda biter 2. Gebeliğim 1. Gebeligimde çok daha iyiydim bu beni çok zorladı
Semiha_k Biz de 12+6 dayız. Bulantı azaldı ama tiksinme devam ediyor. Kuyruk sokumumda ve kalçamda ağrılar oluyor. Bir de hazımsızlık problemim var
Liddle_mom zelihayaman1 biz 13+2 olduk bazen karnimda gozle gorulur yerlerde cikintilar oluyo ozellikle sevdigim seyleri yedigimde bebisim götüsünü dayiyormus meger🤣🤣
Dduman Tam 12 haftalık kızım 🥰 az önce ikili tarama testinden çıktım çok kısa sürdü neden öyle oldu anlamadım ama cinsyetimzi öğrendik
Dduman sevasdos inşallah 🙏 önemli olan sağlıkları rabbim hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin