Baby_B Artik karnim baya cikti 13.haftadan baslamisti belirgin olmaya ama suan büyüdü dahada Eğilmekte zorlanmaya basladim😅 Bu böyle nasil devam edecek😅Gittikce daha mi zor olacak Yoksa ayni zorlukta devam mi edecek Deneyimli anneler yazin
myangelson Baby_B benim de çıktı baya ama hazımsızlık şişkinlik de var bence kabızlık yaşıyorum 😅 şimdiden böyleyse 9 aylık nasıl olur kim bilir diyorum 😅😅 18+4 haftalık 😊
Alisde Baby_B benim gobekle Beraber gogus ve kalcam genisledi yaa bide zuaiftim 49 kg kaldim inceydi epek ust bacaklarim simdi genisledi gercekten 9 aya yaklastigimda nolcam bilemedim bu arada kesin ve net bilgiymis gercekten 2. Bebeklerde daha cok sisiliyormus 🫠🫠
Alpmom__ Baby_B karınla alakalı bir durum ya . 28. Haftadayım hamileyim demesem kimse anlamaz 😂😂 ama ben artık zorlanmaya yeni başladım desem yeridir eğilip, dönemiyorum artık 🥲
myangelson Alisde ay bende öyleyim gerçekten gobekle beraber yarışıyorlar resmen normalde yüzden falan bakınca kilo almadım normalde kilo alınca yanaklarım şişer hemen ama aynıyım. Gel gör ki 5 kilo falan almışım 😂😂😂
Baby_B Alpmom__ erken baslamasi iyi degil acikcasi,simdiden biraz zorlanmaya basladim cunku Ileriyi dusunemiyorum😂 Saglikla gelsinler
Alpmom__ Baby_B Valla doğru söylüyorsunuz büyüdükçe bel ağrısı , sırt ağırısı aldı başını gidiyor 😂 aminnnnn 🐣
mcansu Baby_B ilk gebeliğimde çok büyük ve sivri öne doğru bir karnım vardı 10 ay boyunca 😅 ikinci de yine aratmıyor onu
Gamzecebecii Baby_B 18+2 yim sadece 1 kilo aldım ama benimde göbüşüm var 😂😂babaannem gibi geziyorum 😂
Busra333 Baby_B 22+3 teyim Artık çok zor saklıyorum😀 İlk hamileliğimde 23. Hafta Kimse hamileliğimi anlamamıştı bile göbeğim yoktu