Tubakrgn000 Babycome123321 Ay bendede hoover var çekiyor evet bebeklerimin kıyafetlerini de çekti bizimkileri de çekti başta çamaşırın alerji programı sandım ama kurutma çekiyor ve çözümü bende bulamadım birde koyu renkli ve renkliler programı var güneş kuruluğunu seçiyorum düzgün kurutmuor programdan sonra kısa programa da atmam gerekiyor hangi program düzgün kurutur acaba
Babycome123321 Naazli beyazsa beyaz karışık atıyorsam karışık seçiyorum her çamaşır çekmese de çoğu çekiyor pamuklu mu denesem acaba
Naazli Babycome123321 ben beyazları beyazlar ayarında renklileri ve koyu renklileri kendi ayarında kızımın kıyafetlerini antialerji programında havluları bornoz ayarında kurutuyorum daha hiç çekme yaşamadım
Smbemdy Ben kot programini kullaniyorum genelde kurutuyor. Gunes kurutmasini degil aski secenegini seciyorum . Cok esya oldugu zaman 2kere acmak zorunda kaliyorum . Beyazlarda havlular zor kuruyor . Cekme gibi bir sorun yasamadim hic.
Tubakrgn000 Babycome123321 ya bende niye kurutmuor koyu renkli ve renkliler programı nemli kalıyor yaa
Tubakrgn000 Babycome123321 yani daha önce arçelik almıştı yengem o zmn servis demiştiki siz kendinize uygun programı bulucaksınız bazı programlar tam kurutmz o yüzden garipsemedim başta ama açıkçası çok rahatsız etmeye başladı annemde hoover aldı oda diyor bazen tam kurutmuor diye kısa programa atma fikride annemden çıktı ztn renkli programının asılı askıdır biz güneşe alıyoruz belki ondan mı oluyor bilmiyorum