Dfnsyn Merhabalar 19+3 haftalık gebeyim. İlk gebeliğim henüz hiçbir şey almadık, yavaştan başlamak istiyorum. Ne tabsiye edersiniz nereden başlayalım, ilk bebeğimiz tecrübemiz yok. Abartı olmayan listeleriniz var ise talibim 🌸
Tazeanne123456 Dfnsyn Bebek arabası Puset ✅ Puset örtüsü ✅ Beşik ✅ Dolap ✅ Elbise askısı Burun aspiratörü Biberon ✅ Emzik ✅ Nevresim takımı Yatak çarşafı Yataş reflü yatağı ✅ Ana kucağı ✅ Babynest Yatak alezi Anne bebek çantası ✅ Valiz içi hurç ✅ Kanguru veya Sling Biberon temizleme fırçası ✅ Biberon temizleme deterjanı Biberon kurutucu Emzirme yastığı Emzirme örtüsü Emzirme sütyeni Emzirme atleti ✅ Lohusa külodu✅ Lohusa gecelik seti✅ Pijama takımı Gecelik Takımı ✅ Depend✅ Bebek bakım seti (şampuan pişik kremi vs) Elektrikli göğüs pompası Göğüs pedi ✅ Oda termometresi Mama sandalyesi Alt değiştirme pedi paket Tarak Göğüs ucu kremi Alt temizleme pamuğu Çamaşır deterjanı Çamaşır yumuşatıcısı Yastık yorgan seti ✅ Banyo yıkama seti ✅ Banyo Süngeri✅ Ateş ölçer✅ Nebulizatör✅ Tırnak törpüsü ✅ Tırnak makası Alt açma seti Emzik kutusu ✅ Diş kaşıyıcı✅ Bebek kirli sepeti✅ Bebek havlusu ✅ Bebek bezi ✅ Yenidoğan ıslak mendil Omuz örtüsü✅ Lohusa tacı Süt kaşığı ✅ Göğüs pedi✅ [ ] Bebek kamerası Prime premium care 1 numara 70 adet 2 numara 180 adet 3 numara 144 adet 4 numara 252 adet 5 numara 108 adet Bu benim listem tik koyduklarım aldıklarım 24+6 haftalığım
Zuluss Dfnsyn erken değilmi sizce ben 26 haftalıkken bebek arabası puseti aldım daaha yeni ufak tefen şeylere başladım daha zamanın çok aklına geldikce yaz 😄sonra al unutduğun bir şey olmasın
Gokturkmom_ Dfnsyn Ya 03aylığı da giyer diye düşünüyorum bi kaç tanesi de tulum şeklinde herkes az alınsın diyor ama ben az almadım baya bi takımı oldu ,kış bebeği olcak yıkancak belki kurumuycak ve herkes sık sık değiştirildiğinden bahsetmiş sayı tamamen size kalmış bi durum
Dfnsyn Zuluss ben de öyle düşünüyorum ama etrafımdaki herkes geç kaldın ilk bebek unuttuğun çok şey olur diyor
Alpmom__ Zuluss bence asla değil . O kadar çok eksik var ki . Hepsini birden almak maddi olarak insanı çok yorar . 28. Haftaya girmemle bel ağrılarım arttı . 2-3 haftaya her şeyini hazırlayıp koymayı düşünüyorum 🥲
Alpmom__ Dfnsyn ne kadar erken o kadar iyi emin oll . Al al bitmiyor çok ıvır zıvır eşya var ve hepsi çok pahalı
Zuluss Dfnsyn yok kız o kadar vaktin varki her gün otur kağıda yaz eksikleri azar azar al hep birden yüklenmemiş olursun maddi bakımından
Zuluss Alpmom__ bende azar azar al dedim zaten maddi bakımından birden yüklenmesin diye önce eksikleri yazsın her hafta biraz bir şeyler alsın