DamlaK Kızlar merhaba iki farklı doktora gittim aralarında bebeğin haftası 9gün oynuyor böyle bisey yasayan var mı ?bebeğim eski doktoruma göre 9gün ilerde.yeni doktorum ultrasonunun yanlış olctugunu söylüyor kafam çok karıştı
aysegulaktrk DamlaK bebeğin gelişimine göre yani boy ve kilosuna göre cihaz ölçüm yapıyor ve cihazdanda farkediyo benimde 8 gün önden ölçüyo mesela
Elms Hemen hemen herkez bu durumu yasiyormus korkulacak birsey yok benimde baslarda 1 hafta geride cikmisti bu ultrason olcumlerinden veya gec dollenmeden kaynaklanabilen bir durum suan tam haftamizda gidiyoruz normale dondu ama bu durum yasaniyor genelde.
DamlaK Elms benimki zaten geç döllenme 17gün küçüktü adet tarıhımden su an 8güne düştü bu fark hiç bisey anlayamadım bu durumdan teşekkür ederim 💗
Poine Ölçümlerden kaynaklanıyor yada makinadan bende bir sorundan dolayı aynı gün içinde 4 farklı doktora muayene oldum hepsi farklı ölçmüş nerdeyse.
Sngl_mhmt Aynı gün 3 farklı ultrasona girdim üçüde ayrı gün söyledi kendi doktorum 5 gün önde oldugunu söylüyor diğerleri tam gününü söyledi bende hangisine inanacağımı şaşırdım inşallah zmanla bi karar verirler kaç haftalık olduguna 😄
Poine DamlaK haftan ne bilmiyorum ama haftalar ilerledikçe Zaten her ölçüsü farklı çıkabiliyor bunda sorun yok. Ben batı baz alıyorum. Zaten Doğum falanda bata göre oluyor genelde aksi bir durum yoksa
DamlaK aysegulaktrk benim bir haftada 9gün büyük çıktı ama başka bir doktorda ultrason hatası dedi bir kafatası bu kadar ileri olamaz dedi anlayamadım ben 😌