Bebisiminannesii Zumra-nur46p basiniz sagolsun :( benimde bebegimin kaninda enfeksiyon cikti dogdugunda antibiyotik tedavisi gordu 1 hafta ve iyilesti, acaba gebelik zehirlenmesinden mi olmustur hic bu sekilde dusunmemistim.
Zumra-nur46p Bebisiminannesii neden olur ki bebeğin kanında enfeksiyon ben yeni yeni kendime geliyorum baygın sakinleştirici fln yapmışlar bana doktorun ne dediğini bile bilmiyorum tek dediği nasıl bilinmiyor demesi
Bebisiminannesii Zumra-nur46p benimde hic bir fikrim yok, benimn2 gun boyunca aciklik kontrol edildi dogumhanede ben ona baglamistim ebe,asistan gelip bakti ikidebir enfeksiyon kaptirdilar bebegime dedim.
Zumra-nur46p Bebisiminannesii aynı şekilde alttan çok muayene oldum hastaneye gidince çengele çıkıp acikligima baktılar ama eldiven olmasına rağmen kapar mi ki enfeksiyon
Bebisiminannesii Zumra-nur46p bilemiyorum 28 saat dogumhane odasindaydim giren cikan vardiyasi degisen ebeler fln ondan kaynakli oldugunu dusunmustum.
huysuz__ Lleeyyllaa başınız sağ olsun🙏 iki bebeğimde yaşadım bu sorunu ama üçüncü bebeğimde olmadı. Doktorunuz gereken önlemleri alıyo, duruma hakim belli ki, korkutmayın kendinizi inşallah sağlıkla kavuşmak nasip olsun🥰
Alone Lleeyyllaa 5. Gebeliğim (bebeklerimin hepsi yaşamıyor) diğerlerinde böyle bir sorun yaşamamışken bunda gebelik zehirlenmesi başladı. Kan pıhtılaşması sebepli hem iğne hem hep ztn kullanıyordum. Şuan tansiyon takibi harici birşey yapmıyorlar. Henüz 29 haftalığım. Umarım hepimiz sağlıkla kavuşuruz yavrularımıza
Alone Deebg sürekli baş ağrım olurdu o yüzden hep ölçerdim ama tansiyon çıkmazdı. Bir kaç gündür çıkmaya başladı 13/8, 14/8 olarak devam ediyor 😢
Deebg Alone evet bende seninle aynı durumdayım hiç çıkmazdı tansiyonum 2 gündür baş ense ağrısından ölüyorum 130/80 gördüm ilk defa tansiyon sarımsak limon yedim de 12lere düştü çok üzüldüm böyle olunca 🙁
Alone Deebg ben öyle yükselince yarım limonu bardağa sıkıyorum üzerine de su koyup içiyorum. Düşürüyor hemen. Benimde ensemden ağrı giriyor o zaman anlıyorum çıktığını o kadar bir tansiyon için bile fazla ağrıyor 😖😢 demek ki ondan yüksek sayıyorlar bu değerleri
Alone Deebg inşallah cnm bazen o kadar umutsuzluğa kapılıyorum ki 😢 sonra olumlu düşünmeye çalışıyorum ama çok zor 😞
Deebg Alone haftası çok kötü değil bebişlerin moral daha önemli biz iyi olursak onlarda iyi olacak inşallah 🙏🙏