Tugceeayo Haftadayım hala mutfağa giremiyorum çok fazla koku hassasiyetim var ki zaten halsizlikten kalkıp birseyde yapamıyorum ne zaman mutfağa girmeye başladınız bu durumu yaşayanlar
Quence Tugceeayo Tugceeayo 16 haftaya kadar sokaklar evin duvarları bile koktu ama inan tünelin sonunda ışık görünüyor bu da bir süreç sonrası geçiyor ve o bebek heyecanını ve keyfini yaşadığın sürece geçiyorsun 😊😊😊
myangelson Tugceeayo mutfaktan çıkmadım mecbur yemek yapılması lazımdı, maskeler takip yemekler yapıyordum koku hassasiyeti 14-15 gibi geçti sanırım ama hala tavuk balık et kokusu midemi bulandırıyor
selencinaar Tugceeayo 7.haftadan sonra yapmaya başlamıştım ben mide bulantım pek olmadı koku hassasiyetim oldı ama çok uzun sürmedi şuan ama yapamıyorum tabi serklajlıyım
Tugceeayo seyma0661 koku hassasiyeti öldürüyor beni özellikle sigaraya karşı hamilelikten önce sigara kullanan biriydim ama suan tahammülüm yok sanki sigara dumanı kokusu değil de tuvalet kokusu gibi
seyma0661 Tugceeayo ay bende tam tersi sigara kokusu hoşuma gitmeye başladı 😂 alışık olduğum kokular rahatsız ediyordu el sabunu, tuvaletin içindeki kokular gibi 😭
Baby_B Tugceeayo biter canim Ben 7.haftadan 12.haftada kadar hep kustum 7 kilo vermistim Simdi 18+1 deyim 3 kiloya yakin almisim bile
Tugceeayo Baby_B valla gece yatmadan önce 2 tane içiyorum sabah uyandıgımda aç karnına bi tane daha içiyorum bana mısın demiyor 😰
Baby_B Tugceeayo ilk 12 hafta bende de ise yaramadi Hep kustum Doktorum icmeye devam et dedi 13 te ise yaramaya basladj
-Nazli- Tugceeayo bende 10. Haftadayım ama koku hassasiyetinden bırak yemek yapmayı evden dışarı çıkamıyorum artık ev koltuklar perdeler duvarlar bile kokuyor bana 🥹
Tugceeayo -Nazli- banada öyle böyle evdeki tüm eşyalar gitsin sadece duvarlar kalsın istiyorum 😣 Halsizlik durumun nasıl
-Nazli- Tugceeayo halsizliğim önceki haftalarda daha fazlaydı gittikçe azalıyor arada uyuyakalıyorum ama nefes darlığım olmaya başladı birazcık yürüsem yada bir iki merdiven çıksam nefes nefese kalıyorum