Nur42 Merhaba ben 34 haftalik hamileyim ve bugün kontrollerim vardı bebeğim ters ve kilo alması yavasti ve bugün döndüğünü ve 2252 gram olduğunu öğrendim 3 hafta önceki kontrolümde 1150 gr di ama dr baktı ve bebegin suyu azalmış dedi ben zaten bebek hareketleri mi az hissettiğimi söyledim ilçedeki dr gidiyorum beni acil konya daki hastaneye sevk etti bende aksatmadan oraya gittim ordaki dr inceledi çok abartilacak kadar değil ama yinede hafif azalmis suyun dedi 1 hafta sonra tekrar gel sıkı takibe alalım artık biz kontrol edelim dedi peki ben bu 1 hafta napmaliyim suyum cogalsin diye lütfen bilgilendiren uzun oldu kusura bakmayın😔
Tazeannevebebegi Nur42 canım bnm başıma gelmedi ama bi tanıdığım şu süreci yaşıyor günde iki bardak havuç suyu içiyo bugün kontrolü ne durumda Fayda sağlamış mı öğrenip seni de bilgilendiririm ibrahim saraçoğlunu dinle bu konuda
Aylnn Nur42 34+5 im benimde hem suyum azaldı hemde bebegim zayıf canm 2kilo 150gr haftalık kontrole gidiyorum bol bol havuç yiyorum süt içiyorum fayda etti tabi artmadı suyum ama azalmıyorda olduğu gibi kaldı