Ykfi Benim 3. Hamileliğim hissettiğim kız dı ama erkek nasip etti rabbim 🤰🏻18 haftalığız peki ya siz:)
Bebekk38 Ykfi benimde 3. Canım 1 oğlum 1 kızım vardı şimdi tekrardan oğlum oluyor Hayırlısıyla olsun… 32. Haftadayiz 🤰🌷🤲
fairytale_ Ykfi kiracı olduğum için park beşik tercıh ettim kolay toplanabılecek bır ürün gecen hafta aldık şuanlık kullanmadık ama görüntü olarak kaliteli bir ürüne benzıyor çok uyguna aldık bebek arabamız pusetimiz park beşik anne ıcın bebek cantası toplam 7250 tl instgramdan eserimbebek sitesi vardı İstanbul zeytınburnu taraflarında gıdıp gorerek aldık ama kargo seylerıde varmıs🌸
Merve-metin Ykfi kıyafet alışverişi,biberon,emzik,bebek telsizi,anne bebek bakım çantasını bunları aldım bitti büyükler kaldı bebek arabası,beşik,puset uyku seti onları da kasım gibi alırım biter diye düşünüyorum sen ne durumdasın canım
Serrabade fairytale_ Ürünlerin kalitesi nasıl acaba fazla uygun geldi güvenilirmi ki kocaelideyim ben
Merve-metin Ykfi ben çalıştığım için tek izin günüm car alayım çıksın aradan dedim yüksek ihtimalle de 28.haftada yıkamaya başlarım tek gün izin olunca ağırlaşmadan yıkayıp ütüleyim çıksın aradan diyorum