rosatue Hamilelik döneminde güvenli, içeriği temiz, işlevi güzel şampuan öneriniz varsa çok sevinirim.
myavocado rosatue ben biobaby bebek şampuanı kullandım, gebelik öncesi de onu kullanıyordum ve memnundum.
Ecekrk rosatue deli gibi dökülen saçlarım vardı swissoderm kullandım ve aşırı memnun kaldım içeriği temiz doğal bitki özleri saç dökülmesini neredeyse durduruyor tavsiye ederim özellikle saç bakım kremiyle beraber ama fiyat pahalı gelirse otacının şampuanlarında çok iyi yumuşacık yapıyor daha sağlıklı oluyor saç ama dökülmeyi durdurmuyor
rosatue myavocado Saçlarınızı rahatça yıkayabileceğiniz kadar köpürme sağlıyor mu acaba? Ben kızımın şampuanlarını bir denedim Bübchen, Mustela, bioderma hiçbiri köpürmüyor bende 😅
myavocado rosatue ilk sampuanda muhtemelen saç kirli olduğundan pek iyi köpürmüyor, ama ikinci kez şampuanladığımda iyi köpük oluyor, direkt saçıma değilde avucumda biraz su ile açıp sürüyorum ben saçıma, o zaman köpürüyor. Bir de çok güzel kokuyor 😅
rosatue myavocado Fiyatı çok uygun. Uygun olsa bir dert olmasa bir dert 😂😂 memnunsanız ben de bir deneyeyim. Zararsız gözüküyor
rosatue ZeynepDuru17 içeriği temizse neden olmasın, benimkinden pek emin değilim. İçeriği epey kalabalık.
myavocado rosatue benim ense bölgemde egzama tarzı bir şey olmuştu gebelikten çok önce, cilt doktoru kimyasal şampuan ve duş jellerini bırak bir süre temiz içerikli ürün kullan demişti, ben onun üzerine biobabyi de çok görüyordum instada filan hem şampuan hem vücut şampuanı olarak deneyeyim dedim gerçekten cildime de iyi geldi saçımda da sevdim.
rosatue ZeynepDuru17 Ben biraz huyluyum. Bir de bu ikinci gebelik beni 1.de görecektiniz. İmkanım olsa soluduğum havayı arıtacaktım hahahha😂😂😂😂
ZeynepDuru17 rosatue doğrudur ilklerde bende öyleydim üçüncü olunca saldım çayıra mevlam kayira ahahahaha 🤣
rosatue myavocado Egzamanızı geçirmesine çok sevindim. İllet bir şey. Tavsiyeniz için teşekkür ederim trendyolda flaş indirimdeymiş hemen 2 tane kaptım umarım bana da yarar ☺️
Ocakbebegi rosatue ben yves rocher’a geçtim. Boykot sebebiyle alınacak doğru düzgün bir marka kalmadı gebelikle de daha doğal bi ürün olsun bari diye artık yves rocher kullanıyorum çok da güzel
vesenben Siveno kullanıyorum. Köpürmesi de iyi. Temiz hissettiriyor. Çok sertleştirmiyor. Bugün de hepsidiburada da 2. 1 tl indirimi var, düşünürseniz.