yeni_anne2 Kızlarrrrrr 0.3 aylık olarak kaç takımm aldınız paylaşabilir misiniz benn ilk 3 aydan sonra boyuna ve kilosuna göre almak istiyorum sadece doğduğu zaman bır kac ay giyecek kıyafet almak istiyorum
Alpmom__ yeni_anne2 ben önce 0-1 aylık aldım yenidoğan giymesi için. 5 takım aldım . Diğerlerini 1-3 ay olacak şekilde aldım .
Runzo yeni_anne2 Ben 1 takim 10 lu hastane cikisi 0-1 ay gerisi 0-3 ay aldim. 4 tane alt ust eldiven sapkali takim ve 5 tane tulum aldim canim. Gerisini 3-6 ay aldim. Bebek zayifmi toplumu olyr bilemedim. Yetmezse aliriz dedik😊
mcansu yeni_anne2 2 tane hastane çıkışı aldım biri büyük battaniyeli falan olan setten diğeri küçük setten 2 tane da 0-1 aylık takım aldım 10 tane de 0-3/1-3 aylık aldım şimdilik
Semakantar yeni_anne2 ben bir tane 11 li hastane cikis seti aldim onda 2 takim var 1 i tulum takim biri alt ust takim onun disinda da 4 takim daha var biri tulum digerleri alt ust yine bunlar yenidogan 3 takimda 3 aylik aldim
Alpmom__ yeni_anne2 0-3’e büyük oluyor demişlerdi . Bende açıkcası doğduğunda büyük büyük giysin istemedim . Ucuza yakaladıkça aldım 🥲 hastane çantamıza da 0-1 takımlarından koyacağım
mcansu yeni_anne2 oğlumda 2 hafta falan anca giydirmiştim küçükleri yenidoğan sonrasında 0-1 olanı ondan çok almadım 2şer tane yeter zaten