basakc36 Kızlar Mevlüt okuttunuz mu bebişleriniz için ya da okutacak mısınız? Ben okutmayı düşünüyordum ama vazgeçtim onun yerine ihtiyaç sahibi insanlara yardımda bulunmayı düşünüyorum
rumisam basakc36 abartmadan gösterişe kaçmadan mevlüt yapmayı düşünüyorum ben bı geleneğimiz o yüzden yapılması güzel geliyor bana
Aylaa123 basakc36 ben okutmayı istemiyorum eşimin ailesi çok kalabalık kış geliyor herkes hasta evimde de o kadar insanı ağırlıcak kapasite yok zaten kimseyi çağırmayın aramızda yapalım desemde anlıcak insan yok onun için en iyisi yapmamak 😂
Betul-97 basakc36 Okuttum çokta iyi oldu herkes geldi gördü hediyesini verdi onca insanı tek tek ağırlayamazdım. İkram olarak pilav üstü tavuk, tatlı, ayran ve su vardı hediye vs yaptırmadım dağıtmak için
mervemurat16 basakc36 biz aile arasında bir mevlüt yaptık kıştı zaten ben yine hediyelik yapmıştım evi kendim süsledim balon ve harfli balonlarla kızımın beşiğinede tül geçirdim renkli birde yapışkanlı fiyonk takmıştım yine ikramlık oldu etli pilavı ayranı sarması baklavası güzeldi abartıya kaçmadan yapılabilir
Rbdrmx Ben sadece kuran okuttum ve yemek dağıttım canım birde stüdyo çekimi yaptım birtane o kadar bazı anneler çok abartiyolar ben biraz çok şaşalı olmasını istemedim açıkçası
Aysgll1 Aylaa123 ayy valla ben de sırf bu yüzden mevlüt okutmicam eşimin tarafı aşşşşırı kalabalık bir aile ve hepsi de ufak çocuklu 🙄
basakc36 Aylaa123 Bende öyle düşünüyorum ya ihtiyaç sahibinin elinden tutmak daha ağır bastı nedense. Onun dışında akrabalar gelecek ev küçük birini davet etsen diğeri alınacak ondan sonra dedikodular muhabbetler havada uçuşacak ve bide ne yapılırsa yapılsın memnun olmayacaklar 😂😂
RiRi22 Aylaa123 ala benden de o kadar😁 eşimin ailesi aşiret gibi kalabalık. Belediyenin kiralama yaptığı bir tesis var uygun olursa ben orda yapmayı düşünüyorm. Pahalı olursa hiç yapmayadabiliriz.
Aysgll1 Aylaa123 normal oturmaya geldiklerinde bile ev evlikten çıkıyor 🤦🏻♀️ halılarımı onların çocukları yüzünden yıkatmaya veriyorum nefret ediyorum bu durumdan keşke uzak otursaydım diyorum hep
Aylaa123 Aysgll1 normal zamandada geliyorlarsa bu sefer tek tek geliceker sana daha fazla zahmet çıkar bence imkanın varsa camide okut benim bir arkadaşım öyle yapmıstı camide okutup mevlüt bitincede bir tavuklu pilav ayran tamam yallah ordanda rahatlıkla evine gidersin
Aysgll1 Aylaa123 aa bu hiç aklıma gelmemişti camii de hemen bizim sokakta, bu fikri bi düşüneyim teşekkürler ☺️
akkaya_1234 Aylaa123 a bu çok güzel bir fikir bizim evde küçük burda caminin yanındaki ek bina da okutabilirim ev de dağılmaz herkes de rahat oturur a valla bak hiç aklıma gelmemişti bu çok iyi bir fikir sağolun ya ben bunu düşüneyim 😇
Burcuu_frt basakc36 evde kuranını oku hayrını yap bende öyle düşünüyorum kış günü okadar milleti evime alıp Mevlüt diye bebeğimi riske atamam kimden ne bulaşacak belli değil
Aylaa123 RiRi22 birde bunun hastalığı var korkulu rüyam çünkü bizim insanımızın ar damarı çatkamıs hastalıknfelan dinlemiyor öpüp sarılma bebek mıncıklama peşindeler bebeği korusan bile anne kaparsa gene geçicek off yapmamak en iyisi 😂
myangelson basakc36 ben istiyorum ama direk doğduğunda olmaz muhtemelen çünkü memlekette olmayacağız. 3-5 ay sonra olur 😅Tanidiklarin olduğu mevlüt olur kuran okunur yeter ben seviyorum
Alisde basakc36 ben şöyle düşündüm yakin cevrem kalabalik olmayacak sekilde hem evime hem olmuslerimize hemde bebegim icin mevlut yapmak istiyorum evde bi dua okunsun bereketi huzuru yerine gelsin dualarla dolsun istiyorum evim bide yeni tasinmis olucagim icin istiyorum ayriyetten o kalabalik gosterisli mevlutleri asla kaldiramam 🫠