1rabia1 Merhaba henüz 16.haftamdayım 21. Haftada ayrıntılı ultrason yapılması istendi bu ultrason nasıl birşey nasıl yapılıyor, karından mı vajinal mı ona gore hazırlıklı gidecegım lütfen bilgisi olan yazabilir mi🥰
ufbus010315 1rabia1 karından canım normal ultrason gibi sadece daha detaylı bebegin böbreginr kalbine beyninr herleyine bakılıyo
mmedinestlms 1rabia1 karından bakılıyor tok olmak gerekiyor 20 ile 40 dakika arası sürüyor girmeden önce isterseniz kahve için yada çikolata yiyerek girin Hareketli olması daha iyi olur
Mimi_7 1rabia1 Ultrasona girmeden önce tatlı bişeyler yemiş ve kahve içmiş ol. İçeride işe yarıyor. Bebiş ne kadar hareketli olursa o kadar güzel bakılıyor. Vajinal ultrasona ihtiyaç duyulmuyor. Fakat doktor rahim ağzında bi değişiklik görüp ölçmek isterse vajinal ultrason yapılır. Uzun sürüyor genelde bilgin olsun ben 48 dk kaldım içeride. Başka sorun olursa yanıtlarım seve seve sağlıkla 🌸
Ozgeee22 1rabia1 karından bakılıyor bebeğin organlarını tek tek sayıyorlar asistanda not alıyor. Ben sıra beklerken 2 kişi girdikleri halde geri çıkartıldılar çünkü bebeğin hareketli olması isteniyor çikolata yiyip merdiven çık demişler. Ben hazırlıklı gitmiştim beklerken çikolata ve vişne suyu içmiştim çokta güzel geçmişti çok şükür ☺️
GEM 1rabia1 Karından ultrason ile bakılıyor. idrara sıkışık olmayın girmeden mutlaka tuvalet ihtiyacınızı giderin. Birde bazı durumlarda başıma geldiği için söylüyorum alttan muayene olabiliyor siz tedbirli gidin derim. 1.gebeliğimde bebeğin beyninde bir yeri göremedim diyip alttan bakmıştı doktor bana o yüzden söylüyorum😊