Pastel Adetim normalde 15indeydi. 17sinde kan testi verdim. 18inde gebe oldumu öğrendim. Ama bugün adet kanamam oldu. Bu durumu yaşayan var mı?
Ilknur0_ Pastel kanama ne kadar zamandır devam ediyor? Eğer dediğin gibi regl kanaması gibiyse muhtemelen düşük yapıyor olabilirsin. Bence acile bir görün
Eceninanne Pastel bende de oldu ama lekelenme azdı benımkı. Sonrasında da kanamam oldu 9. Haftada daha yoğundu cok sukur bısey olmadı ama ihmale gelmez. Dusuk tedavisi gordum ben hep ılac kullandım sürekli yattım . Bence dr gururunun. Gecmıs olsun
Hhh03 Eceninanne merhaba geçmiş olsun nekadar sürdü kanamanız acaba nasıl bi tedavi gördünüz bende yaşıyorum da😔
Eceninanne Hhh03 1 hafta kadar surdu . İlk gun coktu somra dr gıttım zaten hemen . Progestan hap ve ıgne kullanmaya başladım. Sürekli dinlendim. Oyle gectı ınsallah sızde atlatırsınız.
Leylaaa_46 Pastel Bence hemen acile gitmelisin bebeğin iyiyse bile düşük olabilir iğne ilaç veriri bu durumd nasıl burdan fikir alıyorsunuz . Yapacağınız tek şey hastaneye gitmek . Düşük ise ona göre bi şey yapılır . Gebelikte hiç bir kanama normal değildir
Pastel Leylaaa_46 acile geldim sıra bekliyorum, ilkte acaba normal bir sey midir diye paniklemim diye sormak istedim.
Sheryy Pastel düşük olabilir kanama normal değil der doktorlar hep. Ağrında varmış. Umarım kötü bir şey yoktur. Haber ver bize 🙏
Hhh03 Eceninanne inşallah Allah razı olsun benimde 1 hafta oldu sabah akşam progestan kullanıyorum sizde kullanırken ilaç geri geliyomuydu?
Eceninanne Hhh03 geliyordu kısa bır sure fitil olarak kullandım. Enfeksiyonum oldgu ıcın ağızdan almamaı onerdı dr. İğnede kullanıyrdum zaten.