Hhh03 Ays_12 bende 2 gün içerek deniyim dedim baya sersemletiyo ya sende durumlar nasıl yan etki yapıyomu
Melodimm Meltempek Doğum yaptım bile canım hiç korkma 12 haftaya kadar sürdü o leke ağır kaldırma uzan dikkat et.
Meltempek Melodimm ay ne güzel bize de dua edin şuan bitti benim lekelenmelerm haftaya kontorle gidicem
Hhh03 momBg evet regl zamamımda başladı ama 3 haftaya yakın oldu lekelenme devam ediyoz sizindemi var lekelenmeniz?
momBg Hhh03 benim regl günümde başladı 3 normale göre az geldi bugün de 4 çok çok az ondan acaba yerleşme üstüne görme vs mi diye düşünüyorum test yapsam çıkar mı bilmiyorum ama iki yıldır negatif görmek beni çok yordu🌸
Btl066611 Hhh03 benim lekelenmem 5 haftada başladı bir haftayı geçti 10 gün oldu dün doktora gittim progestan yazdı dün kırmızı kan geldi hemen yattım ayaklarımı kaldırıp yoğun kahverengine döndü dün akşam ve bu sabah kullandım daha ilacı dün çok korktum lekelenme olduğu için stres yapmak istemiyordum ne acile ne doktora gitmiştim randevuma gidince söyledim ama akşamına çoğaldı inşeAllah bilet olmaz ilk hamileliğimde düşük yapmıştım kanamam lekelenmem olmuştu en ufak şeyde acile giderdim çok stres yapardım bu yüzden bunda stres yapamamaya çalıştım normal olarak düşündüm inşeAllah hata yapmamışımdır
Farukkubra2025 Hhh03 benimde şuan çamur gibi devam ediyor 20 Ekim,29 Ekim,5 kasım… 3 defa kanamam oldu. hep koyu kahve şekinde oldu 3 kanamamda. Şuanda progestanla beraber çamur gibi geliyor akıntım… Hayırlısı inşallah düzelir
Hhh03 Btl066611 ilk başta gitseydin keşke canım yine aynı şeyi yapıcaktı zaten progestan yazıcaktı stres yapmadan kullanmaya devam ederdin bişey olmamıştır Allahın izniyle muayeneye gittinde kontrol ettimi doktor kaç haftalıksın şuan?