Hhh03 az önce kapanan hastanedeki doktorumu aradım onunla iletişimim daha iyi ilk haftalarda da düşük riskinden beni kendisi kurtarmıştı söyledim durumumu tabi muayene edemediği için net birşey söyleyemedi ama dün doktorun dediklerini anlattım bol su iç dedi bir de hamile olmasaydım ben her ayın 21 inde regli oluyordum onunla da alakalı olabilir vücut bazen böyle tepkiler veriyor bebekte kanama alanı yoksa stres yapma bizim için riskli olan parlak kırmızı kan dedi. Birkaç gündür grip belirtilerim var boğaz ağrısı burun tıkanıklığı bu da etkilemiş olabilir dedi bu hamilelik o kadar tuhaf birşey ki yediğine içtiğine dikkat etmen lazım ufacık birşey olsa panik oluyoruz 37. Haftaya kadar rahat nefes alamayacağım sanırım artık sezaryenmiş normal doğummuş Doğum korkusuymuş bunları unuttum bebeğim erken doğmasın 30 lu haftaların ortalarına kadar gelelim bunu düşünmeye başladım ilk günden beri hamileliğin tadını çıkaramadım valla 7. Haftadan beri düşük riskli gebeliğim var tam düzeldi diyorum yine birşeyler oluyor Allah hepimizin yardımcısı olsun