Fatmaacylnn Hamilelikte doramycin kullanan ve bebeğini sağlıklı şekilde kucağına alan var mı kullanalar lütfenn yazabilir mi çok korkuyorum bişey olur mu diye🥺
Kelebek06 Fatmaacylnn merabalar bende bu gün başladım toxoplazma sınırda yinede başlayalım dedi doktor siz herhangi bir sorun yaşadınız mi
Fatmaacylnn Kelebek06 yok yaşamadım çok şükür bebişim sorunsuz bi şekilde dünyaya geldi 4 aylık oldu bile🥰
Kelebek06 Fatmaacylnn Fatma benimki sınırda çıktı ilaca başlattı ne olur ne olmaz diye doktor .ilaci gebelik boyunca mi kullandin yoksa değer negatife dönünce bıraktın mi. ben çok üzüldüm bu hastalığı nasıl kaptım bilmiyorum kedide hiç sevmem.
Fatmaacylnn Kelebek06 evet bende de hep sınır değer çıktı zaten sonrasında da 3 aylık değeri gösterdiği için ne olur ne olmaz diye başlamıştı doktor normalde hamileliğim bitene kadar kullanmam gerekiyordu ama ben detaylı ultrasonu yaptırınca bıraktım ilaçlar çok ağır gelmişti
Kelebek06 Fatmaacylnn bende 14 haftaligim detaylı baktı bir sorun yok dedi doktor ama 20 haftada yine bakacak sorun görürse amniyosentez suyu aldırıriz dedi.
Fatmaacylnn Kelebek06 evet 20. Haftalarda daha çok belli oluyor 16 haftalıkken bana da detaylı bakmışlardı orda da bi sıkıntı görünmemişti 19.haftalıkken antibiyotik başladılar benden de istemişlerdi amniyosentez ama ben yaptırmadım