Yenianne6161 Merhaba, günde kaç defa hareket etmesi normal acaba ? Deneyimli anneler yazabilir miii 28. Haftadayiz
Mhtpdrmz06 Yenianne6161 valla canım hiç saymadım hiçde sormadım. Artık yeterince hareketlendi benim ki sizinki de öyledir diye düşünğukeum 29 haftalığız bizde. Hemşire bu haftalarda hareketlerini takip et hissedemessen direkt hastaneye git dedi sanırım tehlikeli haftalar. Ama çok şükür her gün hissediyorum. Sizin nasıl hissetmeniz
myangelson Yenianne6161 yanlış bilmiyorsam 28 hafta ve üzeri olduğunda en az 10 kere hareket hissetmek gerekiyor öyle söylemişti doktor. Eğer fazla hareket hissedilmiyorsa bir kontrol edilmesinde fayda var demişti
Zuluss Yenianne6161 bebekten bebeğe değişir bazıları uykucudur çok bazıları aktiftir doktora gitdiğinizde sorun yoksa iyidir uyuyordur ama tabi ne kadar çok hareket etse gün içinde iyi baktınki hareketi az ye iç. Tatlı çay su falan
Yenianne6161 Mhtpdrmz06 bende her gün hissediyorum arada ½ saat hissetmiyorum endişeleniyorum doktor da bebek uyuyabilen bir canlı dedi 🤣🤣
Yenianne6161 myangelson yaaa, benimde internette yazıyor her dinlendiğinizde 20 kere falan hareket etmesi lazım diye sasirdim :D
Gebe_hazl Hareketlerini oturup dinlendiğinizde hissediyorsanız saymaya gerek yok🌸 az hareketli bebeklerde sayılma önerilir
Yenianne6161 Gebe_hazl hissediyorum dönüşünü tekmelerini ama biraz pinpirikliyimnsanirom sürekli hissedeyim istiyorum :D
Mhtpdrmz06 Yenianne6161 ahahaha doğru söylemiş hemde fazlasıyla ihtiycı oluyo 😅 günlük hissettiğin sürece sıkıntı yok canım merak etme biz hareket halindeyken hissedemeye biliyoruz bazen dinlendiğimizdr daha yoğun hissediyoruz vs.