Muzlupuding Aranızda psikolog olan var mı ücretli yada ücretsiz benimle özel olarak iletişime geçmesini istiyorum ne olur ya yardım edin ? Reelde görüşen psikologlar cok ücret istiyor yardım edin
busrasya Muzlupuding kardeşim psikolog canım isntagram adresi psikologecenergiz ordan iletişime geçin yardımcı olsun size ben yazacağınızı haber veririm kendisine yazınca bana haber verin buradan söyleyeyim
Balbebek012 Muzlupuding hiçbir şey senden önemli değil bunu unutma bol bol dua et Allah yüreğine huzur versin
Muzlupuding anneolmayolunda59 burdan anlatabileceğim bi durum değil yani anlatırım ama cok uzun sürer sesli konuşabilseydik anlatırdım
anneolmayolunda59 Muzlupuding kendini bu kadar çaresiz hissetme canım hayır konuyu da bilmediğim için yorum da yapamıyorum
Muzlupuding anneolmayolunda59 bilmiyorum geröekten iyi değilim düşündükçe kafayı yiyecek gibi oluyorum yaşamayı cok seven ben yaşamak istemiyorum resmen
anneolmayolunda59 Muzlupuding neden bu kadar çıkmazdasın konu ne canım yardımcı olacağım bişeyse seve seve yardımcı olurum
Mucize19 İnstagramdan bakabilirsin ailedanismani.erengulezgin yazarsan çıkar hem çocuk gelişim uzmanı hem aile danışmanı eş zamanlı destek alabilirsin konu ne bilmiyorum ama tecrübeli işinin hakkını veren birisi.