eminegizem Doğuma çok az kaldı kızlar dudağımda stresten uçuk çıktı bebeğe bişey olur mu nette çok kötü şeyler yazıyo doktora sordum dönmedi henüz yaşayan var mı
BerivanLina eminegizem zovirax al cnm iki gvun olmadan geciyor. Dogduktan sonra ztn opmesen sorun olmaz ama en azindan bu kremle iki gunde gecer tam
Rukiisss eminegizem tozdan gece uykuda urkmekten dolayı da çıkabiliyor bazen kremi var ismini bilmiyorum ama kuzenim kullanıyordu sürekli
Mrvemr3449 Ve uçuklu başka birine de öptürmeyin sakın dikkat edin. Millet anlayışsız görmezsiniz etmezsiniz öperler
eminegizem Mrvemr3449 bir arkadaşımda var ve sürekli çıkarıyo doğum yaparken haber et demişti bana güzel bi şekilde söylerim napıyım
Mrvemr3449 eminegizem kesinlikle söyleyin bunun ayıbı olmaz sizin çocuğunuzun sağlığı söz konusu çok önemli o da anlayışlıysa sorun etmez zaten
eminegizem Mrvemr3449 evet öyle zaten zor gebelik 😟 doktor da çıkmasa iyiydi doğuma kadar geçer inşallah yazmış
eminegizem Rukiisss kötü rüya görmüştüm ve stres altındayım kaç gündür ondan çikti bebeğe bişey olur diye korktum ben
eminegizem Mrvemr3449 şuan minicik hatta sivilce sandım ben nemli mi kuru mu durması gerekiyo o bölgenin
Rukiisss eminegizem yok bebeğine bişey olmaz anne karnında doğduktan sonra da geçmemişse öpme bişey olmaz inşallah
Mrvemr3449 eminegizem soğuk kompres iyi gelebilir nemli tutma ama bence bulaşabilir başka yerine sen kremini al sür kalsın öyle