Bglmmrn Kızlar adetime 2 gün var hiç erken olmazdım aksini gecikirdi iki aydır korunmuyoruz bu ayda hep yumurtlama günlerini değerlendirdim sabah uyandım peceteye pembemsi bı leke geldi sizce yerleşme olabilirmi
Bigsecret3 Bglmmrn olabilir canım Bence erken gebelik testi yapabilirsin tabii ki de en kesin sonucu kan vererek alırsın ama şu an kan veremiyorsan bir erken gebelik testi yap derim en azından önlemini almış olursun inşallah bebişim vardır
Bglmmrn Bgscelin evet büyüme var canım damarlar belirginlesmis ama adet belirtileride aynı olduğu için ümitlenmek istemiyorum
Anneeolmak Bglmmrn umarım yerleşme kanamasıdır. Benimde reglime 5 gün var kahverengi leke geldi önce sonra da kırmızı kan geldi ama şu an bir şey yok test yaptım negatif çıktı.
Bigsecret3 Bglmmrn bu en belirgin özelliklerden biri Benim normalde olmazdı ilk gebeliğimde olmadı ikincide de olmadı ama bunda benim göğüs uçlarım aşırı hassaslaştı neden olmasın 🥰
Bglmmrn Bigsecret3 Perşembe kan verdim negatif çıktı olursa ikinci olacak oyuzden tekrar negatif görmek istemiyorum oyuzden bekliyorum
Bglmmrn Bigsecret3 evet canım benim ilk gebeligim bianda plansız olunca bukadwr stres yapmamıştım bu planlı olunca insan hemen umutlanmak istemiyo
Bigsecret3 Bglmmrn yani dediğim gibi varsa vardır ama iki güne pozitife döner mi bilemiyorum İnşallah geç döllenmedir diyelim de yeter ki bebek olsun
Bigsecret3 Cimcime30 valla genelde 1 hafta 10 gün garanti diyorlar ama ben 1 gün gecikme ile test yaptım çok silik çıktı ihtimal yine vermedim 3 gün sonra yine yaptım o şekilde öğrendim gecikmemin 4 günü kan verdim öğrendim