9903 Kızlar 31 haftalık hamileyim 4 gündür aşırı grip oldum ve çok kötüye gidiyor sadece parol içtim o da hiç fayda etmedi … Ne önerirsiniz olan var mı şu iyi geldi diyebilecek çünkü ne uyku var ne başka bir şey
Tazeanne123456 9903 bende 3 hafta önce grip oldum. Doktor parolun serumunu taktı öyle toparlandım. Bence enfeksiyonun büyümeden doktora acile git
Sumisali_ 9903 bugün 1 hafta oldu gram iyileşmem yok serum da takıldı her türlü bitkiseli de deniyorum ama yok yok 23 aylık kızım da bende hatta eşimde çok fena hastayız.Valla Allah yardımcınız olsun geçmiş olsun diliyorum inşallah atlatabilirsiniz.
Betyveminy Bende aynıyım hiç bişey yapamıyorum gece hiç uyuyamadim nerdeyse burun tikanikligindan 😢fikri olan varsa yazsın acile gitsek bişey yaparlar mı
9903 Yanıt için öncelikle teşekkür ederim. Ben en iyisi gideyim çünkü çok kötüyüm ama serum hiç takmiyorlar ya inşallah bana da takarlar. Parol yazıp gönderiyorlar
bboran 9903 4 gündür berbat haldeyim. Boğaz agrısı öksürük geniz akıntısı burun tıkanıklıgı ne ararsan var. Kulak burun boğaza gittim sadece gargara burun spreyi ve parol verdi ve hiç bir işe yaramıyor 🥺
9903 Çok teşekkür ediyorum Allah razı olsun. Geçecek gibi değil bir bitki çayı içemiyorum ya da farklı grip için ilaç da içemiyorum çok zor