MiracAlpinveUmutunAnnesi ilaydaalptekin Tam net 19.haftada hissettim. 15 16 haftalikken seyirme şeklinde hissediyordum. Ama hamilelikte hamileliğe göre değişir.
Savti_hazin ilaydaalptekin Merhabalar ilk gebeliğim ve 18. Haftada bir kere ilk hareket hissettim. Sonra 19’a kadar hissedemedim. 19. Haftadan sonra her gün akşam minik hareketler hissettim. Daha sonra hiderek arttı zaten. Ama ben kendimi dinliyordun yani sırt üstü uzanıp bekliyordum heycanla. 😊
myangelson ilaydaalptekin ilkinde 16 gibi hissetmiştim, 2. Hamileliğimde 13-14 de seyirme kayma gibi hissediyordum 18+4 olduk biraz daha belirginlesti ama 16 haftalardaki gibi sık sık hissetmiyorum azaldı iyice tersine dönüyor benimki büyüdükçe daha az hareket hissettiriyor 😅
minnikkksevdammm Bulute ayy tek değil mişim🙈 bende 13de hissettim inanmadım 14te eşime elini karnıma katar mısın demiştim eşim elini katar katmaz bizimki hareket etmişti eşimde hissetmişti öyle ikna olmuştum hareket ettiğine😂😂😂
Gokturkmom_ ilaydaalptekin 18.haftaya girdiğimiz gün hissetmiştim ama hiç endişelenmeyin kimseylede kıyaslama yapıp stres olmayın.Benim plesentam arka duvarda olduğu için erken hissetmişim doktorum öyle söylemişti 💖
meltembadem ilaydaalptekin ilk gebeliğim 16+5’te hissetmeye başladım ama uzandım sürekli elimle takip ettim zorla yani 😎
Bulute minnikkksevdammm ben ilk hareketini çok sert hissedince anladım zaten sonra bi ara hissetmedim ara ara hissettim
LoisLane Bulute ben de ilk 19’da hissettim Şu an 24.haftadayız ama bazı günler çok belirgin bazı günler çok daha az hatta bazen hiç hissetmiyorum, endişelendiriyor bu da beni, normal mi acaba
ArasMom__ ilaydaalptekin az önce bir hareket hissetim kayma hareketi gibi sanırım bebekti 14 haftalık. İlk hissetmem bu arada