mervedmrcn Ayy sonunda ben de iki basamaklı sayılara düştüm 🥹 yarın tam 26 haftalık oluyor kızım🐣 Sizlerde şafaklar kaç🩷
dika mervedmrcn bende 99 günüm kaldı ikili sayıyı gördüm çok şükür pazartesi,26 haftalık olacam bende hayırlısı ile tahmini doğumunuz ne zaman doktorunuz birşey dedi mi acaba
Kaya2112 mervedmrcn biz 28 haftalık olduk bile 84 gün kaldı hayırlısıyla ama aşırı korkuyorum ilk doğumum olacak diye 🥺🥺
mervedmrcn dika hayır Salı günü kontrolüm var daha doğum hakkında konuşmadık ama planlı sezaryen olacak benimki ne zaman alır bilemiyorum sizin belli mi . Ve bu arada sizinle günlerimiz aynı ne güzel tesadüf ☺️
dika mervedmrcn aynne günlerimiz aynı ne güzel 🙂 benim oğlan olacak doktor tahmini 30 Ocak gözüküyor ama değişen bilir daha erken de olabilir ben normal doğum istiyorum
mervedmrcn dika ne güzel ya sağlıkla gelsin bebişlerimiz inşallah 🤲🏻 benim kuyruk sokumum kırık olduğu için vajinal doğum yapamıyorum mecbur sezaryen olacağım
Semamamy Son 98 cok sukur son 3. Ayın icine girdik saglikla devam etsin insallah , kızım olacak adı Arya 🤍👼🏻
dika Dimple7 nerdeyse yakın günümüz 1 gün arada var 28 ocakta sizin ki benim ki 30 Ocak nasıl oluyor anlamıyorum bir türlü sizden 1 gün onceyim de sağlıkla zamanında doğururuz inşAllah 🤲🏻
mervedmrcn Dimple7 benimde 27 Ocak gözüküyor ama muhtemelen bekletmez doktorum 40. haftayı göreceğimi sanmıyorum 😅