Buse_yalcin Kızlar 22. Haftaya girdik ve 3 gecedir uyuyamıyorum ağrı sızı yok ama uyuyamıyorum neden sizde de böyle mi ne yapmalıyım
seyma0661 Buse_yalcin havaların kuruluğundan olabilir mi acaba bi anda kış moduna girdik tabi girerken ben biraz grip oldum bu aralar burun tıkanıklığından uyuyamıyorum:(
rumisam Buse_yalcin hormonlar hoplayıp zıpladigi için vücudun dengesi şaşıyor😂36dayim uyku düzeni denen şey neydi unuttum 😅
Buseyln Buse_yalcin bende 23 haftalığım geceleri hiç uyuyamıyorum uykum gelmiyor bi türlü ama gündüz elimden gelse hiç kalkmam niye böyle oldu anlamadım
Zeynepin_annesii Buse_yalcin Ben hamileliğimin başından beri böyleyim geceleri en fazla 4-5 saat uyuyabiliyorum psikolojik olarak çok zorlanıyorum çünkü gündüz uykusu yapabilen biri de değilim yani gündüz hiç uyuyamam.
Buse_yalcin seyma0661 çok geçmiş olsun. Huzursuz bacak sendromu var bende anlamadım ya sıfır uyku çıldırırcam artık
Tomucuk12 Buse_yalcin huzuursuz bacak bende de vardi cnm hergin 1 aoda ix ve yataginin icine beyaz sabun koy :))
Ervsrc 23 haftaligiz ama bende aynı şekilde 2 haftadır gece uykusu yok 4 e kadar oturuyorum de uyumuyorum yorulup uyumam gerekiyor aslında ama bi uykuya geçemiyorum