Melek255 sorybaby yok kizz sildim silinmemiss. Yeniden acacaktım. Eledigimiz ismi yazmışım o yüzden sildim. 🤣🤣☺️☺️
Melek255 Aeell ayy yok sildim silinmemiss 🤣🤣 ismin birini yanlış yazdım eledigimiz için ☺️ yeniden acacaktım
Aeell Melek255 Asaf Doruk eymen Poyraz eymen Aziz eymen Uraz eymen Hazar eymen Kayra eymen Alp eymen Mert yemen Bunlarda var ama Ediz eymen cok hos ben cok begendm ❤️🌼
Melek255 Aeell yazayım o halde teşekkür ederim 🙏🙏☺️☺️ Ediz Eymen Çınar Eymen Asaf Eymen hangisi kulağa daha hoş geliyor ☺️ Eymen in yanına bi isim daha olsun istedik biliyorum Eymen çok konulan bı isim ama bizde hatırası var 🙏
Melek255 2bebekanne ayy demi demi bakın işte bende Ediz Eymen diyorum ama eşim kişisi Asaf diyor yahu Asaf da çok güzel isim ama bana göre çok bebeğe bu isim konuldu. Teşekkür ederim cevap için ☺️🙏
Melek255 fpkprensesim Evet Çınar ismini Ablam önerdi Ediz i ben Asaf i eşim istiyor ☺️ teşekkür ederim cevap için ☺️🙏
Melek255 Aeell çok teşekkür ederim 🙏 Kayra Eymen ve Aziz Eymen de şuan çok güzel geldi. Ben Sabah bunları da bı sunayım ☺️
dilaraecaliskan Asil Eymen 😍 küçük bi öneri. 4 haftalık hamileyim. Nasip olurda bi oğlum olursa adı Asil olacak.🫶🏻