Normalde 15 Ekim’de olacak doğumum 11 ekimde 37+6 da anestezi için görüşmeye gittiğimde acil olarak sezaryen oldum her şey o kadar hızlı gelişti ki hiçbir şey anlamadım desem yeridir. Geceden çok ağrılarım vardı gitmişken doktoruma sorayım dedim ama vajinal muayenede rahim ağzında yumuşama varmış sanırım yatışımı yapıp doğuma alındım. O kadar çok spinal istiyordum ki Kısmet olmadı. Ameliyathaneye gidene kadar ağladım korkudan spinal tutmadı hemen genele geçtiler gözümü kapatıp açtım her şey bitmişti ilk biraz sızılar oldu doğal olarak odaya geçer geçmez göğsüme bebeği verip emzirdiler. Bir kaç saat sonra yürüttükler tabiki ilk başlarda zordu ama 2. gün ağrı kesici bile istemedim. O kadar iyiydim sanki normal doğum yapmışım gibi rahattım. İyiki sezaryen iyiki genel anestezi olmuş dedirtti bana tabi ki doktorda aşırı önemli dikişlerim çok profesyonel yapılmış ikinci gün sargı açıldı bir sprey soktular ve istediğin zaman duşa girebilirsin dendi bugun 8. Gün ve çok iyiyim bebeğimle ilk dakikalarından beri çok güzel ilgilendim. Merak ettiğiniz ne varsa sorun gelsin. 🤗