Turtamom Nerdeyse coğu hastane kapandı ve doktorumls aramda güven olmuştu ki zorla güvenen biriyim şimdi sitres yaptım ben napıcam doğum yapacak hastanesi kapanan var mı
melike180423 Turtamom medilifeta takipliydim cok memnundum ben de. bahcelievler devlette bi tanidik kadin dogum doktoru var onunla gorusmeyi dusunuyorum en azindan tanidik zaten baska bi secenegim de kalmadi cevredeki hastaneler hep kapandi
kbraxx Siz bende Beykoz’da oturuyordum oranın doğum ücretleri pahalı diye büyükçekmece ye gelmiştim Beylikdüzünde ki medilife devam edicektim ama şimdi kapandı herhalde bende ne yapacağımı bilmiyorum ben bir de 38. Haftadayım siz kaçıncı haftadasınız
kbraxx melike180423 ben esencan melih bestele gitmeyi düşünüyorum baya öneren olmuş araştırdım güvenemiyorum ama mecburum hastane kalmadı
melike180423 kbraxx esencani bana da onerdiler ama hijyen acisindan bence iyi degil ben pek begenmiyorum o hastaneyi
kbraxx Sev_cem1 ona randevu bulamadım 38. haftamdayım son zamanlarım riske sokamıyorum kafam çok karışık
bengonca Sev_cem1 canım Beykentte tıp fakültesi olacak diye birkaç haftadır kapalı. Açıldı mı bilmiyorum.
Minik6075 Turtamom medicana da yenidoğan yoğunbakım yok diye biliyodum ben. Oraya gidiyorum doğumu da orada düşünüyodum içime kurt düştü şimdi 😢
Rumeysacosarr kbraxx arkadaşım gitti çok memnundu bende onun tavsiyesi üzerine o hastaneye gittim çok pozitif birisi bide istediğiniz an ulaşabiliyorsunuz