minikkcivcivv Erkek ismi konusunda hala netleşemedik neden hiç bi isme ısınamıyorum en zoru erkek ismiymiş😅😅
NNanelimonn Benim oğlumun ismi Aras ama bence tercih etmeyin çünkü Araslar aşırı yaramaz oluyormuş tecrübeyle sabit😅😅🤭
Melismelo Evet ya kızımda birsürü isim hoşuma gidiyordu, erkek ismi hic aklıma gelmiyo bulamıyorum bende
minikkcivcivv Melismelo aynı durumdayız gerçekten kızıma seçerken bu kadar zorlandığımı hiç hatırlamıyorum şuan 8. Aylık olduk hala bir isim bulamadık🤦🏻♀️ şu klasik eymen kerem alparslan aslan vs. İsimlerinden de kusma geldi artık heryerde görüyorum herkesin koyduğu ismide koymak hiç istemiyorum şaşırdım iyice☹️☹️
minikkcivcivv Deli_hayat55 tek isim düşünüyorum kızımada tek isim koymuştuk, poyraz ismi güzelmiş teşekkür ederim😍💙
Melismelo minikkcivcivv bende 32 haftalık oldum hala bulamadım😅 cevremdeki erkek isimleri koymak istemiyorum hepsi aynı benzer isimler bende bilmiyorum 🙈
minikkcivcivv Melismelo hep aynı isimleri duymaktan gına geldi gerçekten birde insanlar bunu bile bile nasıl koyabiliyor şaşırıyorum gerçekten. 2-3 senedir de asel ismi viral olmuştu kime sorsam kızına asel koymuş tamam anlamı güzel ama sırf bunun içinde koyulmaz bence😅
Tugbagol Biz Ata koyuyoruz ne standart ne değil 🥹 ama cinsiyet öğrendiğimizde karar vermiştik o zamandır Ata aşağı Ata yukarı hep ismiyle sevdik. Aslan adı da çok hoşuma gidiyor. Ata olmasa net aslan koyardım aslanım diye de severdim😂
Misafirr Oğlumun adı İnanç. Çevrede kimsede duymadım. Şimdi kızım olacak Allahın izniyle, ben de dediğiniz gibi aynı isimleri duymaktan o kadar sıkıldım ki kız ismi bulamıyorum 🤷♀️
numix Biz de hala bulamadık beğendiğim isimleri yazayım. Atlas, Tuna, Arel, Noyan, Mir, Barlas, Kayra, Arden, Doruk, Pamir, Karan