Canlar ben ayın 13 ü gece kabızlık sancısı gibi sanciyla sabahladım tabi doğum yapacağımı biliyordum. Çünkü ilk hamileligimde de aynı belirtiler vardı. Neyse eşime hiçbir şey söylemiyorum ama eşim benim kivranmalarimdan sürekli hastaneye gidelimmi falan diyip duruyordu. Sabah kalktım saat 11 gibi lavaboya gittim tabi sancılar düzenli değil hatta doğum sancısı gibi de değil sadece kabızlık agris8 gibi. Neyse lavabodayken nişanim geldiğini gördüm. Duşa girdim çıktım eşimi aradım gorumcemi aradım geldiler hastaneye gittik . Doktorum 5 cm açılma doğum başlamış hemen dogumhaneye dedi.islemleri yaptık dogumhaneye gittiğimizde saat 12 buçuktu. Doktor muayenesinden sonra sancılar başladı .ebe geldi nst bagladi sancı görünmüyor hafif Sünni sanci verelim dedi ben biraz daha bekleyelim uygunsa dedim tamam bi saat daha bekler tekrar nst den duruma göre bakarız olmazsa verecek mecburen dedi.bir saat içinde benim sancılar bayağı düzene girdi ebe tekrar nstye bagladiginda sancı vardı açılmada 6 6 bucuk cm falan dedi . Benim sancılar bayağı zorluyor bense sürekli duşa kosmakta buluyordum kendimi. Saat 3 gibi ebe geldi muayeneye açılma 7 cm ama beklemen gerekiyor dedi ebe çıkar çıkmaz dayanamayacağımi düşündüğüm sancıyla suyun altına koştum(deli cesareti) suyun altındayken var gücümle tuvalet3 çıkmam gerekiyor gibi sancı bastırdı ikinmamla artık doğumun başladığını biliyordum. Görümceme ebeyi çağırmasini söyledim. Ebe geldi ve açılmamın tam olduğunu ve bebeğin tam geldiğini söyledi doğum için ikinmam gerektiğini ama yavaş yavaş ikinacaksin kesi atmayalım dedi. Ki demesiyle benim var gücümle ikinmam bir oldu . Çünkü o an can havliyle gözüm hiçbir şey görmüyordu . Ebe o an bebeğin çıktığını söyledi tekrar ikinmami soyledi ikinci ikinmayla ebenin bebeğimi kucağıma vermesi bir oldu. Ve tabiki hayatımın anlamı evladım dünyaya geldi. Benim doğum hikayem böyleydi. Belirtmek istediğim birsey var ebeler söylediği herseyi harfiyen yerine getirin. Ben dinlemedim dinleyemedim ck pişmanım. Bana yavaş ikin kesi atmayalım dedi ben var gücümle ikindim ve makata kadar yırtık oldu şuan makata kadar dikişle uğraşıyorum😔 benim gibi yirtigi olan oldu mu olduysa ne kadar sure de eski halinize döndünüz ya da donebildinuz mi 😊