Tomucuk12 Kızlar bebek mı buyuyor noluyır anlamıyorum , sancı deıldır dıe umut edıyorum kasık bılgem agrıyor sızde durumlar nedır
Nilayaldemir Tomucuk12 33 haftaya yeni girdik 🙏 32 ' inci haftadan beri kasıklarıma ara ara ağrı vuruyor regli olucakmış gibi :/
Mery6619 Tomucuk12 bizde 35+3olduk ne zaman ki 30.haftaya girdik sürekli biyerim ağrıyor hemen duş alıp sol tarafıma yatıp dinleniyorum gecerse yalancı sancı oluyor hemen hemen hepsinde de geçti bu ağrılar
fnga Tomucuk12 33+6 olduk bugün. 32. haftadan beri sanki bacağım ortadan ikiye ayrılmış gibi ağrı yapıyordu. Sanırım çatı ağrısı. Artık kasılmalarım oluyor. Bazen beklemediğim anda bir şey oluyor sancı giriyor galiba anlamıyorum😅
EmirEdiz Bendede bebeğin hareketleri ağırlaştı gibi oldu 33 haftalık hamileyim büyüdüğü için mi bunu yaşayan var mı kasılmalarım da oluyor ara ara.
Mery6619 Tomucuk12 hafta değil günler ilerledikçe bigün öncesini arıyor insan git gide zorlaşıyor. Çok şükür bu haftalara geldik🌸
Mery6619 Tomucuk12 serklaj postlarından takip ediyorum sizi dün fotoğraf cekimine gitmissin aceba üşütmüş olabilir misin? Sürekli oluyo mu bu kasik agrisi
Simasu14 Tomucuk12 Benimde bir kaç gündür var. Erken doğum mu yapacağım diye korkuyorum. Ama böyle kasığın bir tarafina giriyor sanki bıçak saplaniyor. Az önce hatta yine oldu. Hemen ağrının ardından bebek kipirdiyor kızımda hiç bunları yaşamamıştım. 33 haftaligim