Uzgnsrt merhaba, ben 2024 kpss ye hazırlandım. 2 yaşındaydı kızım 3 yaşına girdi sınava girdiğimde üstelik hamileydim. İyi bir puan aldım. Henüz atama olmadığı için atandım diyemem. Ama bu yola baş koyduysanıZ, gerçekten inancınıZ varsa hiç durmayın. Ben kendime hep şunu söyledim. Olmayacak diye düşünmek yok, olacak olacak başka çaresi yok. Umutsuzluğa kapıldığımda kendimi okulda ders anlatırken hayal ettim. Uykunuzdan, kendinizdrn feragat ediyorsunuz. 1 yıl boyunca 4.30-5 arası uyandım. Kızımı uyuturken kitap okumak yerine ders anlatıyordum. Kızımın zamanından çalmak istemedim, eline çizgi film verip ders çalişmak istemedim. O yüzden kızımla rutinim devam etti ama ben kendimden verdim bir de eş desteği. Bu tek başınıza verebileceğiniz bir karar olmayabilir. Çünkü kpss zor bir süreç. Eşiniz maddi manevi yanınızda oluyorsa ne mutlu size. Sınavdan çıktıktan sonra eşim şu cümleyi kurmuştu son 2 ay çok sıkı çalışmıştım, ailelerden de destek alarak “seninle sohbet etmeyi bırak, yüzünü görmeyi bile özledim. ”