Mucize19 Baby_B ben de öyleyim nisan da hamile kaldım mayısta düşük yaptım temmuzda hamile kaldım nisandan beri hamileyim
M_glsm Zuluss evet bide sezeryan oldugu icin daha da erkene alicaz tarihi bakalim 24u konturol var gunde alicaz🫣😍
Sedaerva03 6 haftalık olan kişiler böyle hissediyor ben 41 haftalık hamileyim ocaktan beri resmen 2024 senesi boyunca hamilelik yaşadım artık bir bütünüm hamilelikle bebeğim gelincede kendimi hamile hissetmeye devam edicem bir süre 😂😂😂
sacmalamakizim Zuluss İlk gebeliğimde bende öyle hissediyordum, biraz da yapım sabırsız zaten 😄 bu ikinci gebeliğim 29+6’yım, zaman bunda çabuk geçti valla. 😁
Sulearas Zuluss kızlar 2. Gebeligim bende cok telaslanıyorum ama valla tsdını cıkartın. Sonrasında bu rahatlığı unutun uyuyun yemek yıyıym muhabbet edin hamılelıgı takmayın sonrasında bunlar hayalll Allah çocuklarımıza sağlık versin sagasaglım kucagınıza almayı nasıp etsın
Merve-dmr Zuluss ya bende öyleyim hiç geçmiyor normal olsak dışarı çık gez dolaş bi şekilde geçer ama evde yatarak akşam olmuyor 😆
neslsah-1 Zuluss aksine zaman nasıl geçti anlamdm 280 gün nasıl geçicek diye düşünürken uygulamaya göre son 9 gün kalması hüzünlendiriyo beni 🥲🥲