Baby_B Zuluss 2024 yilinda subatta hamile oldugumu ogrendim martta dusuk yaptim Haziranda yeniden hamile kaldim Ve suan 18.haftadayiz 😅 Bu yili hamile oldugum yil ilan ettim Nasipse martta gelecek bebis😅🥰
Rueemeysa Zuluss 22 Ocak son adet tarihim işte başlangıç kabul ediyorum 😂 şuan 38+5 günlüğüz doğsa artık gerçekten yıldım🤦🏻♀️🥺
Uzgnsrt Bende öyle hissediyorum çok alıştım 34 haftaligim biri sen hamilesin yapma falan demedikce aklıma bile gelmiyor ya da çocuk tekme tokat girismedikce aklıma gelmiyor 🤣🤣
Zuluss Uzgnsrt ben yatak istirahatindeyim o yüzden zaman geçmiyor oraya dön buraya dön zaman geçmiyor
Merve-dmr Zuluss ya bende öyleyim hiç geçmiyor normal olsak dışarı çık gez dolaş bi şekilde geçer ama evde yatarak akşam olmuyor 😆
Mucize19 Baby_B ben de öyleyim nisan da hamile kaldım mayısta düşük yaptım temmuzda hamile kaldım nisandan beri hamileyim
umycnr94 Vlla ben o bazen untup ağır işler ypyorum sonra kasigim agryor 34 hfta 3 gunluguz ama bittim tükendim artık nefes alıp vrmek kaburga btmasi cildrmalkk 😔