Gultenncee Merhaba pcosum ve kilolu değilim gayet zayıf biriyim ve diğer pcosların aksine sürekli regl oluyorum. Aranızda bu durumu yaşayan var mı? Bu durumda Gebe kalan oldu mu
Bububu Evet benimde genelde 19günde bir oluyor. Henüz hamile kalamadım. Aşılamayla başlamayı düşünüyorum
Mucizeem__ Gultenncee bende 1 buçuk yıldır evliyim ama evlendiğimden beri ayda bi oluyordum geçen ay 10 gün arayla sürekli adet olmaya başladım doktora gittim rahîm incelmesi olmuştu siz de mi doktora gitseniz acaba belki bişey vardır çünkü normal değil
Gultenncee Mucizeem__ ben sürekli farklı doktorlara gidiyorum ama ekstra bişey demedi sadece pcossun normal diyolar
Gultenncee Mucizeem__ rahim incelmesine ne dedi peki tedaviye başlandı mı pcosta normal diye biliyorum bu tarz erken olmaları sürekli düzensizlik olmasını. Benim bazen 20 güne de çıkabiliyor ara ara 1 buçuk ay olmadığımı da bilirim. Pcoss çok değişik ve manevi olarak yorucu bir sendrom maleseff
Mucizeem__ Gultenncee evet ilaç kullndim düzeldi ama benim aşırı kötü olmuştu 1 ayda 3 defa oldum baya kansızlığim oluştu ama şimdi iyi cok şükür
Mucizeem__ Gultenncee yok bende de daha bişey yok Ama siz daha çok yenisiniz insallh 6Ay dolmadan hamile kalırsın insan zaman geçtikçe çok yoruluyor canım 🌺
Gultenncee Mucizeem__ sağol canım benim sen de tez zamanda kalırsın sağlıklı ve kolay şekilde inşallah
Gultenncee Mucizeem__ evet çok yeniyim ama kendi rahatsızlığımı yıllar önce öğrenmiştim. O yüzden çocuk içinde biraz erken başladım araştırmalara :)
Mucizeem__ Gultenncee peki evlendikten sonra mi düzenli işte sık sık görmeye basladin yoksa bekarken de mi boyle oluyordun
Gultenncee Mucizeem__ ovulasyon testlerini denedin mi peki internetten sipariş verdim yorumları baya iyii yumurtlama dönemini öğreniyosun ve yumurtluyo muyum diye bakabilirsin ben bu ay denicem inşallah