Mmelek34 Irem95 bende Hatice hanıma takipliyim haziran ortası gözüküyor doğumum 2 düşüğüm var ve Hatice hanımdan başka birisine güvenmem çok zor inşallah o zamana kadar çözülür bu durum
Irem95 2baby1cat ben o olaylarda bu hastaneyi hic duymamıstım ama zaten bu saatten sonra kimse cesaret edemez diye düşünüyorum allah korusun hepimizin yavrusunu bende doktorumdan memnunum o yüzden baska yerde dogum yapmak istemiyorum ama bakalım zaman ne gösterecek
Irem95 Sgk anlasması bugün yapılmıs ama doğum fiyatı bilgisi vermediler telefonda , öğrenen olursa yazabilir misiniz 😊
ShrAc M_Ahlas Merhabalar şimdi hastaneden çıktım artık doğum yaptırıyorlarmış. Fiyat anlaşmak için birime gittik normal doğum 40. zorunlu sezeryan 45 isteğe bağlı sezeryan 50 dediler fakat ben telefonda ne zaman sorsam mesela gitmeden 2 gün önce aramıştım henüz zamlı fiyatlar gelmedi dediler ve hala muayene ücreti olarak aynı ödüyorum yani muayene ücretine zam gelmemesine rağmen doğum zamlandı dediler resmiyete döküldü mü dedim geçiştirdiler. Sanki biraz gayri resmi fiyat verdi gibi geldi bana bir de çevrede olan hastanelere maksimum 5-6 bin zam gelirken buraya 15 bin zam koymuşlar bilemiyorum benden başka gidip fiyat alan varsa yazabilir mi? Çok merak ediyorum herkese mi aynı dediler ve daha önce gelin konuşuruz indirim için demişlerdi şimdi asla indirim yapmıyoruz diyorlar
Irem95 ShrAc ShrAc ShrAc bugün randevum vardı görüştüm dogum için de aynı fiyatları verdiler 35-45-50 bin bir de mesai dısı saatlerde dogum olursa ekstra 5 bin dediler cok saçma geldi ve pahalı geldi belirttim bunu da ama bakalım. Doktorumu değiştirmek istemiyorum yoksa dogum yapmak isteyeceğim bir hastane değil maalesef
2baby1cat Irem95 bence çevre hastanelere göre yine iyi fiyat vermişler. Doğum ücretleri çok fazla maalesef…
ShrAc 2baby1cat evet bende biraz araştırdıktan sonra böyle düşündüm hakikaten çok abartı fiyatlar var. Mesela bugün bir arkadaş nst ücreti olarak 1.650₺ vermiş Beykent hastanesinde 380 civarı ödüyorum yanlış hatırlamıyorsam
2baby1cat ShrAc evet fiyatları uygun geliyor bana. Tabii ki önemli olan doktordan memnun olmak. Hatice hanımın muayene ücreti 1500 tl. Bu da uygun geliyor bana medicana da gittiğim doktora 3500 tl veriyordum.
Irem95 2baby1cat @“ShrAc” yok artıkk ben hic baska hastaneye gitmedim onlar nasıl fiyatlar, hic ses cıkarmayalım o zaman uygunmuş demekki beykent 😄
Irem95 Telefonla arayıp mesaj attığınızda Hatice hanıma ulasabiliyor musunuz ben 6. Ayda 2. Kez yazdım dönüş alamadım yine , dünden beri acaba ben mi yanlış numaradan arıyorum mesaj atıyorum bilemedim
Mmelek34 Irem95 ben 3 kere falan asistanıyla iletişime geçmiştim direkt hastaneyi arayıp doktorumla görüşmek istediğimi söyleyip asistana bağlamışlardı asistanda sorunumu doktora danışıp bana gün içinde geri dönmüştü
Irem95 Mmelek34 ilk muayenede kartını verip ulaşabilirsiniz demisti bu 2. Yazısım ama ulaşamıyorum yani acil bi durum olsa ulaşamıcam bu durum biraz canımı sıktı açıkcası , dediğiniz gibi deneyeyim bende teşekkürler 🙏🏻
Mmelek34 Irem95 bende kartını almıştım ama unutmuşum kartını aldığımı direkt hastaneyi arayıp iletişime geçmekte zor olmayınca böyle devam ettim. Rica ederim🌸
cankizz Merhabalar, Beykent üniversitesi hastanesi tam teşekküllü mü? Doğum için başka yere göndermeden hastanede yapabiliyorlar mı? Kuvez vs var mı
Irem95 cankizz hiç bilmiyorum ben doktorumu da değiştirmeyi düşünüyorum zaten yanlıs bilgi vermeyeyim