Byzz61 merhabalar ben kendimi bildim bileli pkosluyum görünce kayıtsız kalamadım umarım faydası dokunur diye yazıyorum dua nızda eksik etmeyin yeter inş / açıkçası hiç bir zaman doktorların verdiği ilacı ne genç kızken ne de evlenirken kullandım ben yan etkilerinin daha çok olduğunu düşünüyorum bir şekilde düzenlemeye çalışsada vücuda zararı kaçınılmaz çok faktör mevcut /şöyle devam edeceğim devamlı adet düzensizliği olan belirli oranda tüylenme ile yaşadım Şeneler boyunca yeri geldi çok zayıftım yeri geldi kilo aldım
Evlendim 4 sene boyunca çocuğum olmadı doktor kontrolü ve protokolü ile gebe kaldım
Gel Zaman git zaman her şeyi akışa bıraktım.
Baktım kg aldıkça alıyorum dedim bu böyle olmaz bir de son zamanlarda instg pkos la ilgilenen diyetisyenler mevcut idi hep onları takip ettim bir aydınlanma yaşadım dedim ki hem zayıflayacağım hem de pcos u düzenleyeceğim sonra inosotol talvisyesinddn bahsettiler onu kullandım tam 78 kg idim sonra tüm değerlerime baktırdım vitamin mineral takviyesi doğal ürünler aldım spor yaptım pcos beslenmesi yaptım ki pcos diyetisyenleri sayfasında bol bol yer vermekte Kısacası pcos ne istiyorsa ne istemiyorsa hem içten hem dıştan dikkat ettim kimyasal lar dahil 1 ay sonra kendi kendime ilk defa regl oldum sonra baktım 2 ay düzenli regl oldum saskındım ahhhh dedim seni yendim başardım artık baş ediyordum tam gününde oldum inanır mısınız geldi 3 ay aaaa baktım olmuyorum hay Allah dedim nerde hata yaptım ama yine de bırakmadım beslenme sistemimi sonra baktım farklı bir belirtiler yaşıyorum evliliğim 11 senesinde ilk defa kendiliğimden gebe kaldım bir mucize bu arada ikinci gebelik aklımda yoktu çünkü hiç bir zaman kendiliğimden gebe kalacağım aklımın ucundan geçmezdi.dedim çok şükür bir evladım var yeter derdim öyle avuturdum şimdi ise ikinci bir evlat bekliyorum aralarında 6,5 yaş olacak 🫶🏻rabbim kim istiyorsa nasip eylesin inş
Rabbim gönlünüze göre versin
Güzel düşünün ! Sakin ve rahat olun
Kafaya takmayın..
Allahın izniyle olur 🥹