ElisaSude25 o zaman bende size özlem hanımı neden çok sevdiğimi anlatayım. 3 aylık hamileyken bebeğimin kalp atışı durdu. Sebebi ise hasta olmuştum çok ateşim vardı özel hastanelerde serum bile yedim (İstanbul’da yaşıyorum). Kürtaj olmak icin kanuni Sultan Süleyman Hastanesi’ne tam bir ay boyunca gittim. Her seferinde öksürüğün var ya iyileş ya da anestezi olmadan kürtaj yapicaz denildi. Artık zehirlenip ölmeme ramak kalmıştı çünkü ölen bebek 1 aydır karnimdaydi. Özele gitmedim çünkü fazladan saçma sapan şeyler uydurarak masraf çıkartiyorlar sadece hastalığımın (influenza) olduğunu anlamak için yaptıkları kan testine bile 2500 TL para verdim aralık 2023 te Ailemin ısrarı üzerine Ereğliye geldim. Ve randevu asla yoktu. Acile gittim durumu anlattım ve acilde ki doktor beni özlem hanıma gönderdi. Direkt odasına girdim ve beni şaşkınlıkla dinledi. Ardından hiç beklemeden kürtaja aldı ve kürtajımı da kendisi yaptı. Kürtajdan önce suni sancı verdiler kürtajdan korkuyordum zaten suni sancidan sonra kese dağılmıştı ve her yerim kandı. Özlem hanım gel bebek düşmüş mü kontrol edelim dediğinde ona “ama orası batar her yerimden kan akıyor” dedim. Bana söylediği tek cumle şuydu “batsın temizlenir senin sağlığın önemli olan” ve bebek düşmemişti hemen kürtaja alındım ama artık korkmuyordum çünkü doktor benim sağlığımı herşeyden daha çok düşünüyordu. İyi bir doktora sahiptim. İstanbul’da ise kimsenin umrunda değildim. Anestezisiz yapmak için cabaliyorlardi. Özlem hanimin hakkini asla ödeyemem benim icin çok iyi bir doktor..🥹