Uykusuzz_koala Şimdi zıbın olarak uzun kollu mu, kısa kollu mu yoksa sıfır kol mu alayım. Üstüne illa bişey giydirin ya o yüzden uzun alsam çok sıcak olur diye düşündüm kıs anneleri akıl verin bana
Guzelanne56 Uykusuzz_koala doğumum tam kış olacak 2 tane uzun kollu aldım dışarı çıkarken ıcınde gıydırmek ıcın dıgerlerını sıfır kol aldım İlk bebegımde de öyle yaptım uzun kollu evde olmuyor terletıyor
Kze Uykusuzz_koala bende ocakta doguracagim insallah hep kisa kol aldim atlet diye giydirecegim ustune de her seikilde giydirirm biseyler
Evrimnbe Uykusuzz_koala ben 3 adet uzun kol aldım 2 adet kısa kol aldım 2 adette kalın askılı aldım. Yine takımların içinden çıkan zıbınları da var. Bende şubat ortası gibi doğum tahmini kış bebeği evde zaten içine zıbın üstüne tulum ayaklı sırtına yelek o şekilde giyer veya alt üst ayaklı pantolonlu takımlar aldım onları giyer evde sıcak olur illaki ev yeterli gelir diye düşünüyorum bu şekilde
Uykusuzz_koala Melosum34 kuzu sen sen mi istedin sezeryan :) ben normal doğum düşünüyorum tabi o zaman neler olur bilemem de. Şimdiden korku sardı beni
Elfelf475 Uykusuzz_koala aynı haftalardayız muhtemelen sizle ben 2-4 ayları 3 uzun kol 3 kısa aldım. Kalanları üstüne zaten kat kat giydiriyoruz. Yazlık da bir şey almayıp bebek doğunca tipine göre almayı düşünüyorum. Oğlumdan kalanlar da olacağı için ben yenidoğan takım alacağım sadece. Ama tavsiyem her şeyi az az alın. Bebek doğunca tipine gelişimine göre daha iyi alışveriş yapılıyor.
Melosum34 Uykusuzz_koala ilk oğlumu ben sezaryen istedim 2. De öyle olacak mecburen normalden çok korkuyorum 🫠
Mom_185 Canim ben 5 tane sıfır kol aldım 3 tanede uzun kol hastaneye falan dışarı falan çıkarken giydirim diye benimde Ocak sonu görünüyor dogumum