Nhlard Evrimnbe kuzenim yenidoğan yoğun bakımında çalışıyor medicalde hepde konuşuruz işi hakkında hiç öyle bir şey duymadım ondan, bende doğum yaptığımda olurda küvez derlerse oraya götürmeyi düşünüyorum kuzenim orda olduğu için aklım kalmaz en azından
Mmerveyildirimm Evrimnbe lutfiye hoca kendi belirliyo fiyatini hastane fiyatiyla olmuyor normalde ama ben 4-5 ay once sordugumda 37 bin demisti hastane
Evrimnbe Mmerveyildirimm peki fotoğraf çekimi fiyata dahil mi oluyor bana olmuyor paket şeklinde değil dediler de
TwinsAndBeren Evrimnbe fiyat almadım çünkü 2025 de doğum yapacağım o zaman da fiyatlar değişmiş olacak 2023 de 10 bine doğum yaptım hastane odasında aile bebek fotoğraf çekimi ve kapı süsü içindeydi doğumhanede bebeğin doğduğu anı çekmelerini istersen ekstra 200tl veriyordun anlaşmalı fotoğrafçıları Samet Çelik personeli çekiyor
Mmerveyildirimm Evrimnbe ben ilk dogumumda medical de kendi anlastiklari fotografcilariyla calistim zaten bende taniyordum kendisini ekstra oluyor tabi o. fotograf cekimi dogumla ilgili degil siz kendiniz fotografciyla anlasiyorsunuz o geliyor hastanelerin anlastiklari bir fotografcilari da oluyor genelde. Ben yine ayni fotografciyla calismayi dusunuyorum.
elifdemir09 Evrimnbe Fiyat bilgim hiç yok benim eşim üzerinden özel sağlık sigortam var doğumu da kapsıyo o yüzden malesef fiyatta sormadım hiç hastaneye
Evrimnbe TwinsAndBeren anladım şuan 46 bin tl denmişti bi kaç ay önce ama paket mi içinde ne var bilmiyorum onu sormadım
bboran Evrimnbe yok daha almadım 2025 ocakta görünüyor dogum oyuzden zaten degısır fıyatlar diye hiç sormadım
TwinsAndBeren bboran ilk doğumumu ben de 2023 ocakta yapmıştım önceden görüştüm zamsız fiyattan yararlandırdılar siz de bir görüşün derim Ocak doğumlu olacağı için opsiyon sağlayabilirler
Evrimnbe TwinsAndBeren evet bizde önceden görüşme yapacağız 7 aylık olacağım doğum için gün belirlensin de gerekirse erken ödeme de yaparız diyoruz kabul ederlerse
bboran TwinsAndBeren ay gercekten mii. Haftaya gidicem ozaman anlaşayım. Daha onceden de orda yenidoğan yogun bakımda çalıştım tanıyorlar belki bi güzellik yaparlar 😁
TwinsAndBeren Evrimnbe ayyy şaşırmışlar 🙈 bir tanıdığım cihanda 30 bine yaptı. Akademi ve medikal uçuyor maalesef 🥹
TwinsAndBeren bboran eşim de oranın eski ambulans şoförü, %10 personel indirimi yapmışlardı 😂 muhasebedeki bayan tanımıyorsa bile söyle mutlaka eski çalışan olduğunu 😂
Evrimnbe TwinsAndBeren evet akademiyle medicalin fiyatları daha yüksek neye göre bilmiyorum bende şubatta doğurucam o zamana kadar ne olucak bakalım😑