Esra5151 Ftmnrutlu ben önce tekten e gittim doktorumun ilgisinden memnun kalmadim sonra erciyese gittim o ilgiliydi ama biraz sert geldi şimdi sistemde eda ülküye gidiyorum memnun kaldım keşke ilk oraya gitseymisim bana çok cana yakın geldi😊
Bebekk38 Ftmnrutlu dünyam Hastanesi’nde Züleyha güzel var harika bı doktor tavsiye ederim canım bende ona gidiyorum doktor hasta gibi değilde arkadaş gibi abla gibi anne şefkatiyle yaklaşıyor.. Instagram da var bakabilirsin mavi gözlü kapalı bı bayan🌷🤰
Ftmnrutlu Esra5151 doğum için şartları ortamı falan yeterli mi peki sistem hastanesinin. Bir de ilk gittiğimde randevuyla mı gitmem gerek
Esra5151 Hiç bilmiyorum ama instagramdan takip edebilirsin gunluk dogum yaptirdigi bebekleri paylaşıyor doktoru ben 1 kere gittim cinsiyeti ogrenmek icin pazartesi tekrar gitmeyi düşünüyorum muayene için
Nezihahasan Esra5151 Bebekk38 bende ona gidiyorum gercekten öyle bu ara kapı süsü araştırmasına girdim mini.atolyem00 hesabıyla karşılaştım sipariş olusturdum kendiside kayserideymis sizlerde bakın