mucizemgelsin61 Kızlar yaaa bu iğneyi yapmam gerekiyor eşim ben yapayım diyor ama korkuyorum yaa yapabilirmi acaba sizler kullandınızmı nasıl yaptınız
yysmnn mucizemgelsin61 ben salı günü doğum yaptım benzer olanından verdi doktorum pıhtı falan atmasın diye eşim yapıyor kolumdan küçük zaten yapabilir
ftmaErn mucizemgelsin61 bn oksapar olanı kullanıyorum aynı diye biliyorum 26haftalığım 4 haftalıktan beri kullanıyorum göbek deliğinden dört park ölç her yere vurabilirsin koldanda vuruluyor
Behacetler mucizemgelsin61 bende 8. Haftadan itibaren kullanıyorum 25. Haftadayım ve Allah razı olsun evde olduğu sürece sürekli eşim yaptı ve hala yapıyor. Koldan mesela omuzdan dört parmak aşağı dirsekten 4 parmak yukarı yer alan bölgede iğneyi yapacağı kısmı sıkıp 45 ilk açı ile direk vurabilir. Benim eşimde bilen daha önce iğne yapan yapabilen bir insan değildi ama mecbur bana yardımcı olabilmek adına yapıyor.
Deniiizzz mucizemgelsin61 ben Oksapar kullanıyorum iğne fobime rağmen kendim yapıcam dedim ve inan başkası yapmasından daha rahat oldu sakin sakin tek başınayken dene
mucizemgelsin61 yysmnn Öylemiii eşiniz hiç görmeden yaptı ama dimi eğitim falan almadan. Hiç bilmeden yani 😫 Allahımm mecbur kaldım zaten
mucizemgelsin61 ftmaErn Evet evet aynı onlar göbekten vurmasında koldan vurdurayım napim birde hergün nerden vurulcak ya her gün aynı yerde olmaz acır
EzgiTrh ftmaErn bende 27 haftalığım dediğiniz gibi yapıyorum ama karnım büyüdükçe sanki bebeğe gelicekmiş gibi hissediyorum siz hala göbek hanından mı yapıyorsunuz
yysmnn mucizemgelsin61 hastanede hemşire gösterdi ilk orda bir tane yaptılar şimdi evde kendisi yapıyor sağolsun
mucizemgelsin61 Behacetler Ayy çok teşekkür ederim Allah razı olsun içimi rahatlattınız her iki koldan yapılabilir dimi farketmiyor
ftmaErn mucizemgelsin61 aynı yerden vurmayın morarıyor zaten ama benim kolumdan daha çok yandı ondan göbekten yapıyorum aslında arada koldan yaptırsam ama eşim iğneden korkuyor bn yaparken bakamıyor bana hiç yapamaz
aylaamomm Bende oksapar kullanıyorum ama kesinlikle göbekte daha çok yanma yapıyor kollar en iyisi şahsen bana ben bi kere göbekten vurdum karnı çok yakıyor ve acıyor kollar en iyisi bence kollafa vurun
ftmaErn EzgiTrh evet göbekten yapıyorum eşim kolumdan yapamıyor bazen kardeşim gelince koldan yaptırıyorum ama o iğne bebeğe gelmez çok küçük kısa