Canderinsumeltem Ezqiiarslangoz hangi doktora gidiyorsunuz ben oraya gittim ama bi doktor vardi hic memnun kalmadim ?
tugrammm Nazolii gazi üniv.hastanesine gidiyorum hastaneden pek memnun değilim ama dr cok iyi bir kadın
Habibedrmn tugrammm bende gazi Üniversitesine gidiyorum polikinliktemi muayene oluyorsunuz acaba yoksa özel doktorunuzmu var bide neden memnin değilsiniz hastaneden 😊
Ezqiiarslangoz Canderinsumeltem Canan hanıma gidiyorum çok ilgileniyor bire bir muane ediyor ultrason olsun tansiyon olsun hep kendisi yapıyor stajyer öğrencilere birsey yaptırmıyor
Aselce Seden ben eyleme gidiyorum vermiyor birde cok riskli bir gebeyim rahim agzimda dikis var vermedi o kadar israr etmeme ragmen
Mucizeannesi2806 Nazolii bende etimed e gidiyorum Alptekin hoca ya ama devlet hastanesi araştırıyorum Alptekin hocadan çok memnunum çok ilgili ama ücretler çok fazla arttı siz doğum paketi aldınız mı
Birkucuksudamlasi Mucizeannesi2806 bende alptekin beye gidiyorum ama gercekten hastane fiyatlarinda ciddi artislar yapti,en basit kan ve idrar tahliline bile pahali ucretler aliyolar,ben alptekin beyi cok sevememe ragmen degistirdim hastanemi
Nazolii Mucizeannesi2806 evet canim ben ücretlerin artacağinı biliyordum o yuzden 12 haftalikken dogum paketi aldim 🤗
Mucizeannesi2806 Kubishcan şimdi zam geldi dediler ama ne kadar tam bilmiyorum cnm cuma günü randevum var tekrar konusucaz benim taramalarim da bitti belki fiyat düşer diye düşünüyorum işte en son 3.500 4.000 di
Nazolii Kubishcan zam gelmeden önce ben pesin odedigim icin %5 indirim oldu 3700 dogum paketi aldim ama simdi dogum paketi 4500 tl
Susuem Nazolii aynen 😂 iyi oluyor ya birinin yoğunluktan atladığı olursa öbürü görüyor diğerinin para için yaptığı birşey olursa diğeri engel oluyor filan 😂
DisiiUltraa Nazolii Özel Ortadoğu 19 Mayıs Hastanesi. Doktorumuz da Baran Hanım çok memnunum. Doğum ücretleri de gayet uygun 👍🏼☺️
TomurcugunAnnesi Rutin kontrollere Prof. Dr. Bülent Berker'e gidiyorum . Ama doğumu nerde yapacağım konusunda kararsızım. :(