3 buçuk yaşında oğlum var ismi Alparslan bebekken çok sakin uslu bebekti hiç beni yormadi gece yatar sabah uyanirdi, amaa şimdi o kadar yaramaz çocuk oldu ki anlatamam dışarı çıkamıyorum çünkü gördüğü herşeyi istiyor yerlere yatıyor, yerinde durmuyor laf anlamıyor büyüdükçe rahatlarim diye düşündüm ama tam tersi büyüdükçe tutamıyorum, hiç bişeydem korkmuyor acaba sizin Alparslanlar da öylemi bı soriyim dedim? Belki isminden dolayı mı arslan kısmını koymasamiydik diyorum bazen 😂 tabiki de bişeyden korkmamasi güzel bir şey ama bizimkisi abartıyor, oyun otolyesine götürüyorum haftada iki kez orda çok uslu kameradan takip ediyorum öğretmenlerini dinliyor uyum sağlıyor herkese öğretmeni öve öve bitiremiyor oğlumu, ama okuldan çıkıp iki metre uzaklasinca yine başlıyor huysuzluga 😂😂 valla canları sağolsun da bazen insan yoruluyor şimdi kardeşi olacak bakalım belki uslanacak, Ama yalan yok babamız aşırı simartiyor ben çok disiplinliyim baba tam tersi nasıl olacak bilmiyorum acaba tam olarak ne zaman laf dinlerler Sizin oğlanlar da böylemi?