Sendromluanne BilalAlptekin ben bgn doktora gittim suan 37+3 deyim kilosu 3350dedi bakalım artık iyi mi bilemiyorum doktor iyi dedi ama benmle aynı haftalarda olan varsa yazabilir mi 🧐
Alinmavi BilalAlptekin ortalama 2500 gram kadar oluyor. Muz kaşar peynir yogurt pekmez soda bebege yarayan kilo yapan yiyecekler oldugu soyleniyor.
Sevinc-zhr GlnihalKaynar ben 32. Hafta da gittim 2004 gramdı 33 te kontrole gittim tekrar 2202 çıktı 36 da tekrar çağırdı doktorum bakalım ne kadar olucak haftalık olarak ortalama 190 200 gram arası alıyor son haftalarda haftalık ortalama artıyormuş hep merak ediyorum elimde bişey olsa da hemen istediğimde ölçüp baksam😊
Oglununannesi BilalAlptekin valla canım ben hiç bişey yiyemedm son haftalarımda çok rahatsızdım diş etlerim parçalanmıştı yiyemiyordum ama 3805 doğdu 36 haftada ..süt içiyordm bi onu da son zamanlar bıraktım muzu önceden yemiştim iyi durumdayken dişlerim .. dr senin vitamin depondan besleniyor demişti bana
BilalAlptekin Sevinc-zhr gittinizmi doktora kilosu 36 haftada ne olmuş bnde haftaya gidicem biraz tedirginim
Sevinc-zhr Ceviz muz beyaz peynir kaşar peyniri kuru kayısı kuru elma (annem kuruttuğu için köyde oyüzden ilaçsız diye güveniyorum ) portakal düzenli tüketmeye çalışıyorum hurma da kilo aldırıyor ama doğumu tetikleyebilir diye çok tüketme dedi büyükler
BilalAlptekin Sevinc-zhr inşallah aslında doğduktan snra alıyor hızlı şekilde ama yinede eksik kalmasın diyor insan
BilalAlptekin Sendromluanne ya çok iyi bence ben en son 32de 2 kiloydu şmdi 35şim 36da doktora gidicem sizce kaç olmuştur
Sendromluanne BilalAlptekin hiç bilemiyorum ki 3yakın olur bence öyle tahmin ediyorum ben son zamanlarda sürekli kustugum için çok halsiz düşüyorum gerçi Bebek benden alıyordur ama bakalım 🤔