_ozlmm Eyseca Ay bende burda durayım bizim de 21 gün oldu üç beş gündür yeni yeni sağıma soluma yatıyorum 😂
Eyseca umrumdadegil yeni doğan bebeğimden fırsat buldukça tabii ki yatabiliyorum herhangi bir ağrım sızım yok yüz üstü uyuyabiliyorsun dese biri onuda yapacağım 🤣
umrumdadegil Eyseca maşallah valla ben zor toparladım ben ne zaman düz yatacağım diye ağlayacaktım artık 🤣
Eyseca umrumdadegil herkesin bünyesi farklı oluyor 2. spinal sezeryanim belkide o yüzden daha kolay toparladım evde yenidoğan bebeğin yanında 5yasinda bir oğlum var istersen toparlanma seni zorla kendine getiriyor sürekli hareket halinde olunca daha çabuk topluyor insan belkide sağlıkla büyüsün küçüğünüz 💞
ZeynepDuru17 Eyseca 10 gün dayanayip uyudum çünkü yüz üstü uyumayı seven biri olarak hamileyken en çok onu özlemiştim dayanamadım artık 😂🤣🤣
NNanelimonn Şu an doğum yapalı 45 gün olmuş biri olarak yüz üstü yatarak yazıyorum bu yorumu😅 sizi rahatsız edici ağrınız olmadığı sürece dilediğiniz gibi yatabilirsiniz 🥰🤭
elifnur41 @“NNanelimonn”#p34339392iyi akşamlar konudan bağımsız bisi sormak istiyorum bnde 45gundur dogum yaptım bebeğiniz nasip uykusu frlan bizimki gece 1den önce uyumuyor gecede 2 3 kere uyaniyor